naga: Záleží na mnoha faktorech jestli to dáš nebo ne 1)Nálada učitele autoškoly 2) zákeřnost komisaře 3) auto jaké budeš řídit 4) provoz 5) nervozita a paměť 6) to v jakým městě děláš zkoušky. Já to dal napoprvé jen díky tomu, že při mě Odin, Thor a ostatní bohové stáli a jako odměnu mi snesly vítězný déšť hned když jsem úspěšně vystoupil z auta (tedy doufám, že to byl déšť za odměnu )
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Len: Hele taky se mi něco podobného stalo. Asi 9-ti letá holka, nalíčená, dlouhý nehty, minisukně (Pedobear by se v dnešní době vyřádil ) a začala mi nadávat
To by jsi neudělal... Ty se řežeš jen protože si myslíš že jsi IN ale nejsi ten pravý milovník žiletek... Jsi pozér. Ty nemáš problémy jako já... -_- Hned mi jí vrať. Z řezání chlupů jsem přešel na vyšší LEVEL. Teď se řeži do nehtů. Takže pochopíš že to potřebuji -_-.
Mike: Hned jsi mě přesvědčil...
Naga: Nemáš zač, jestli chceš mohu sem dát celý její profil
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Lord Rade napsal:
Asiati nejsou lidi jako my. Stejně jako afroameričani, američani, romové, iráčané atd. mají svou vlastní mentalitu, která je vystihuje.
BTW. Vsadím se, že ty Asiatky jsou jen převlečení asiati.
Mett: .................................ne stříhám s něma papír, látku, karton, dřevěný špjle, zničitelný věci, starý tuby od zubních past, ubrousky, časopisy, tenký kovový tyčky (ty nestříhám, spíš škrábu ) a to je asi všechno
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.