Tasemnice napsal:
Otázka je, co by v jeho případě znamenalo, že těhotenský test skončil fiaskem
Tak tady jsem chtěl napsat "+1", ale dobrá, no.
Tedy, PLUS JEDNA!
/Náhodou mě se todle plusování líbí, což jsem říkal už prve, když jsem to tu viděl, i pak jsem to řikal na chatu...
Upravil/a Mike dne 19.01.2014 13:11
Mopi: Když si tu postavu nahraješ v SR4 na Saintsrow.com (jde to z plastické chirurgie) tak si jí pak můžeš stáhnout do SR3 a obráceně, jen v SR3 nejsou některé vlasy a hadry.
Jinak do Černobylu potažmo Pripjati jsme chtěli jet s kamarádem po maturitě, ale jeho nepustí mamka že je prý na Ukrajině nebezpečno takže nic.
@fulo: Těhotenský test je vlastně taky biologický, když se to tak vezme
@EldeR:
@Whirt: Tak si to tak neber. Zas nemyslím, že by tu do tebe někdo rýpal, prostě jen říkají, že se na to dívají jinak (a dělají si u toho srandu jako tady vždy a ze všeho)
@4FAN: A vy zase blbnete proč? To, že Whirta štvou příspěvky "+1" není signálem proto, že je musíte přestat používat, když vám se líbí, aby se nám Whirt náhodou neurazil. Takhle z něho děláte náladového blba. A ani to není signál k tomu, abyste to používali při každé příležitosti a připomínali, že se mu to nelíbí. Prostě lidi vyjádřili svůj názor, jsme s ním obeznámeni, pojďme dál
Mám pocit, že jsou tady poslední dobou všichni permanentně nas*aní a hledají si cestičky, jak se vzájemně štvát a provokovat. A moc se mi to nezamlouvá. Howgh.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Whirt napsal:
Takže v podstatě, vyjádři svůj názor, a my tě zasypeme sarkastickými příspěvky... Děláte jako bych permanentně se vším, co se kdy stalo, nesouhlasil.
Ale dyk nerejpem... já tu psal, si všimni, že nebudeš nadšenej... Ale... jak by řekl Lou Todd, povznes se nad to! Jo já vim.
nagasadowcz napsal:
@Whirt: Tak si to tak neber. Zas nemyslím, že by tu do tebe někdo rýpal, prostě jen říkají, že se na to dívají jinak (a dělají si u toho srandu jako tady vždy a ze všeho)
No, mě jen štve, že jsem v podstatě řekl, že je to jedno, že to není věc kvůli který bych musel začít umírat a všichni to tady pak začnou řešit, i když se to uzavřelo. Dělat výčet věcí které mě vadí, dělat z toho velké haló, používat to jen kde můžou...
Všichni kdo používáte účet ne imageshack.com (.us) tak pozor veliká změna, právě vám běží free trial na 30 dní (už je to míň) a po této době nebudete moct nahrávat obrázky, jen si je prohlížet, pokud si nezaplatíte premium.
Tady je pěkná alternativa http://postimage.... jen se jednou za 6 měsíců na ty obrázky musíte podívat nebo vám je smažou.
Upravil/a hRDLA dne 19.01.2014 14:39
nagasadowcz napsal:
No, mě jen štve, že jsem v podstatě řekl, že je to jedno, že to není věc kvůli který bych musel začít umírat a všichni to tady pak začnou řešit, i když se to uzavřelo. Dělat výčet věcí které mě vadí, dělat z toho velké haló, používat to jen kde můžou...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.