heh jak to že to nejde , od čeho je pak ten perk co má kovář , ted přesně nevim jak se jmenujev češtině ale
v angličtině se to jmenuje Arcane Blacksmith
Legendární
Dovahkiin Dovahkiin.Naal ok zin los vahriin. Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal. Ahrk fin norok paal graan. Fod nust hon zindro zaan. Dovahkiin Fah hin kogaan mu draal
"Dovakhiin? Ty?! HAHAHAHA!!!!" - "Fus-Ro-Dah!" - "ÁÁÁÁÁáááááááááá...."
Ten je na vylepseni ocarovanych predmetu ovsem pouze jednou, bez toho perku nevylepsis ocarovany vubec. Na dvojte vylepseni musis mit perk pro danou skupinu, ovsem drtiva vetsina artefaktu v zadne neni.
nightingale
Dovahkiin Dovahkiin.Naal ok zin los vahriin. Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal. Ahrk fin norok paal graan. Fod nust hon zindro zaan. Dovahkiin Fah hin kogaan mu draal
"Dovakhiin? Ty?! HAHAHAHA!!!!" - "Fus-Ro-Dah!" - "ÁÁÁÁÁáááááááááá...."
me by zajimalo jak se ke slavikum vubec dostanu, zminku o slavikach sem dostal od nejake elfske zeny co me zachranila pred jednim typkem z cechu zlodeju a ja nevim jak mam ted pokracovat.
ty saizen delej cech zlodeju dal a dockas se a ta elfka ma slavici zbroj a ten typek je mercer a slavici zbroj muzu doporucit ma vyborne encanty pokud nosite lehke zbroje
Brynjolf není slavíkem, dokud se jím nestaneš Ty..... Jdete do toho společně......... Na žádost Karliah....... A pak jdete po Mercerovi, což je také Slavík, Vůdce cechu a hlavně všivej ZRÁDCE..... Složíš přísahu, nafasuješ zbroj, vyslechneš si Daedrickou Princeznu Nocturnal a hurá zabít toho hajzla Mercera......... No a pokud se nepletu Slavičí zbraně si můžeš vylepšit na brousku a zbroj na ponku až na úroveň legendární, pokud máš dostatečnou úroveň kování a patřičný perk, když na sebe ještě navlečeš doplňky s podporou kování + napiješ se nápoje kování, budeš mrkat jak až nakolik to může vše legendární být..... :- DDDD jen Slavičí Ostří (meč) nelze vylepšit, pokud jsi se Slavíkem stal na levelu 46 a vyšším...... Slavičí Ostří získané na nižším levelu, vylepšit kovářstvím lze.... A co se týče očarovávání, tak i když máš komplet kovářství i komplet očarovávání, se Slavičí výzbrojí a výstrojí už nic nezmůžeš............ Je to škoda, protože alespoň co se výstroje týče, prostor pro další kouzélko by tam bylo........
Já se ke Slavíkům dostal tím, že jsem se přidal k cechu zlodějů a plnil jejich úkoly........ No a k cechu jsem se dostal tím, že jsem v Riftenu ukázal jednomu pořízkovi neobvyklý drahokam....... poslal mne za Vex..........
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.