Mám DLC Dragonborn a když dojdu do Mirrakova chrámu tak na mě ta ženská se kterou si mám promluvit na začátku questu Mirakkuv Chram tak na me utoci prosim pomoct co stim
Upravil/a VojbeCZ dne 05.01.2014 14:26
Upír nejsem,Odměnu jsem neměl ale pozabíjel jsem lidi u tech kamenu jak je u toho a ty lidi tam pracuji ale nic mi to nenapsalo a zbrane jsem skousel zandat
Mám dojem, že sis odpověděl sám.... Když budeš někomu bezdůvodně zabíjet, spoluobčany, přátele, rodinu atakdáleatakdále, co od něj pak asi tak můžeš čekat???? Pochvalu a plat??? Pochybuju, já osobně bych na Tebe vytáhl nejoblíbenější zbraň a Frea nejspíš udělala totéž....
Tvým úkolem je pomoci lidu Solstheimu...... Až jim pomůžeš, pak si zkus dělat co chceš...... I když zabíjet nevinné, jež jsou pod vlivem něčeho jako kletba..... fuj !
Já teda ještě v Miraakově chrámu nejsem ale mám technický problém a asi jsem 1. kdo ho objevil ... Jsem v black book a mám odhalit její tajemství v poslední asi tuším 6.kapitole vyjdete nas prostranství kde na konci je zed se slovem moci to vstřebáte a má se vám odkončit ukol a má přiletět drak .. jenže já to slovo vstřebám a nic vubec nic se nestane žádný drak žádný protivníci už jsem zoufalá ...
@sara: Mám dojem, neviem či sa nemýlim, že v hre si niečo predbehla. Píšeš, citujem: „Já teda ještě v Miraakově chrámu nejsem“ čo je základ aby si sa dostala ďalej, ale ty si už „ Jsem v black book „ čo zas je už tesne pred koncom ako máš zabiť Miriaka. Tak teraz neviem, či si sa náhodou nepomýlila, alebo ti nenaskočil bug. Zhodou okolnosti som práve včera tento level dokončil a bez problémov po absorbovaní slova moci drak priletel, samozrejme som na neho to slovo použil a bez problémov som na ňom odletel zabiť Miriaka. Skús sa vrátiť v save a ak je to bug malo by to naskočiť v normále, v najhoršom ak by to nešlo, to potom cez konzolu quest preskočiť.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.