"Snad mi nechceš říct že jste bezdůvodně zabíjeli Thomasi ... snad jste to neudělali jen kvůli tomu že divně mluvila ... i když opatrnosti není nikdy nazbyt ... stejně."
,,Tříoké dítě?" zopakuje Ash nechápavě to co slyšela a jde se přesvědčit. Podívá se Tonymu do náruče a opravdu ho spatří. Chvíli mlčí a pozoruje ho, pak řekne: ,,No co... Každej má svý chyby... Jednou jsem byla na výstavě voskových figurín dle skutečných osob a viděla jsem tam i chlapa s dvěma hlavami. Ale co to má sakra znamenat? Co se tam dole stalo? Doufám, že jsem to špatně pochopila..."
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Minule: Alyx po útoku nakažených skončila s kousancem na noze.
Sergei vzhledem k situaci pevněji sevře svou zbraň a Nikolay se zabývá tím, jak by ji ošetřil. Pak ho něco napadne. Jenže žádnou vodu nemá a už vůbec ne převařenou. Sergei se mezitím k Alyx, kterou poznal teprve před chvílí přiblíží a dá najevo, co míní udělat.
Vzít do ruky nůž, ale schovat ho za záda "Sergei prosímtě neukvapuj se ano?" Počkat jak zareaguje a pokud se neuklidní přistoupit za něj a rukojetí mu zasadit ránu do spánku
Dávám si pozor na věc, kterou si schoval za záda. "Fajn, můžeš se snažit vyčistit jí ráničku, a nalhávat si tak že jí pomůžeš. Ale až uvidím první náznak toho, že je jedna z nich, zastřelím jí" Odplivnu si a půjdu od něj stranou, ale budu ho při tom sledovat.
"Jakmile se začne přeměnovat. pokud vůbec tak klidně, ale teď ne." Potom jít zkusit sehnat nějakou vodu "a Sergei dávej na ni pozor pokud se začne přeměnovat zařvi, ale nic ji nedělej!"
Alyx se od ostatních pro jistotu odsune do rohu. Nikolay uklidní Sergeie a začne v bazaru pátrat po lahvi s vodou. Sergei mezitím dává pozor na Alyx a přitom má připravenou zbraň na nejhorší.
Nikolay dlouhou dobu prohledává různé šuplíky a přihrádky s bazarovými věcmi, ale vodu nemůže najít. Pak se podívá pod pokladní pult a nalezne jednu nadějnou láhev. Uchopí ji a pozorně si ji prohlédne a zjišťuje, že je již otevřená a čtvrtina vody chybí. Jestli tu takhle stála celá ta léta, tak si není jist jestli bude ještě dobrá.
Nikolay si k vodě přičuchne a zjistí, že až tolik nesmrdí. Potom hledá dál a v jednom šuplíku nalezne zapalovač. Hledat něco na podpal pak není tak složité, protože se tu nachází spousta knih.
Nikolay požádá Sergeie o pomoc a ten dveřmi zkontroluje okolí, přičemž nespouští z očí Alyx. Venku to už vypadá bezpečně, ale jeden nikdy neví. Jediní nakažení jsou mrtví nakažení, kteří se povalují všude okolo východu. Sergei a Nikolay potom znovu zatarasí dveře a vrátí se k Alyx.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.