Mě se to celkem líbilo, nemám co bych tomu vytkla a Francis a Luis to stejně celý zabíjeli a aspoň vím jak si žili před apokalypsou (Francis: "Vemte zbraně a jukebox na střechu" )
BTW jsem začla znova hrát Deus Ex...a furt je to epic, už mám tak 5 Praxisů i když jsem na začátku a skoro každej quest jsem teď udělala jinou cestou než předtím a začla jsem si všímat takovejch drobností, jako že urvanej leták letí ulicí, někdo si tam hraje na jakési budoucí verzi Vity, vytáčí číslo, nebo i bezďák co čůrá do rohu (btw zkuste se v Detroitu trefit tim basketbalovým balonem do koše, je za to dost krutej achi )
Upravil/a Mopidu dne 31.12.2013 12:40
Tak si projíždím zápisky z filosofie vědy...
"V Americe udělali graf ukazující počty vrahů v USA během let a ten úplně přesně koreloval s grafem znázorňujícím počty uživatelů Internet Exploreru."
Mopi: Tak těhle věcích jsem si všiml už předtím, jen se mi nikdy nepovedlo přečíst co je na tom letáku
A získat achi dalo zabrat, Jensen má moc silný ruce
A ne, nevěděl jsem o žádným průhledným výběru
Ad smysl obrázku:
Ten obrázek jsem udělal protože jsem byl tak naštvanej! A pochopí ho jen ti co hráli Dark Souls (Danny mě bude chápat)
Tam je totiž na mostě drak. Mě to připomělo draka v Zaklínači 2, proto jsem to takhle udělal. Trollface je tam ze samozřejmých důvodů... grrr...
Ale já ho dostanu
Tas:
Mohl bych vidět ty grafy ?
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
BW: Bohužel, pan docent nám je neukázal. Použil to jenom jako příklad toho, že se nemáme nechat hned strhnout tím, že nějaká data o něčem na první pohled vypovídají, ale máme se nejdřív zamyslet, jestli to není totální kravina
Dneska jsem viděla Dark Souls na Steamu ve slevě (chápete, po dvou letech používání Steamu jsem objevila slevy ), vzpomněla jsem si, že jsi tu hru zmínil, zaváhala jsem, jestli má smysl si jí kupovat, když po prázdninách stejně budu celé dny zase akorát pobíhat mezi přednáškami a laborkou, a než jsem se rozhodla, že za tu cenu si to přece jenom koupím, sleva skončila
Lord Rade: Jo viděl jsem že na to děláš nějaký mod
Koupil jsem nějakou Ultimate Edici takže by to mělo být i s DLC.
Bylo to v hodně krásné slevě. Asi 160 Kč.
Upravil/a METTALIC dne 31.12.2013 15:24
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Lord Rade: No vidíš každý z nás koupil ve slevě to co ten druhý za plnou cenu
EDIT: Ještě přetrpět ty 2 hodiny stahování -_-
Upravil/a METTALIC dne 31.12.2013 15:31
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Tasemnice napsal:
Panejo, právě jsem dostala poprvé v životě od mamky vynadáno, že se učím, místo abych se věnovala zábavě Ten svět je najednou divnej..
To mi připomíná doby, kdy mě máti vyháněla do hospody...
P.S.: Ubalil jsem si první cigaretu. No... spíš "cigaretu". Vykouření trvalo asi 5 vteřin. Chuťově tabák super, ale mám se co učit. Vidím to na youtube
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.