To určitě. Taky bych uvítal multiplayer, ale u takových her nevím jestli by to dopadlo dobře, skrátka takové RPG nejsou pro MP stavěné. Třeba Oblivion, tam by to asi nešlo. Nebo si to neumím představit
představa že se s pár kámošema prohánim po tamrielu kterej je zpracovanej stejně kvalitně jako třeba Oblivion a plnim questy nebo hlavní linii mi přijde úžasná, na druhou stranu představa jak chodim po tamrielu alá WoW mě dost děsí
Hmm... Taky se mi dost hnusí představa Tramrielu jako WoW nebo EverQuest, kde každou chvíly někdo pokříkuje: Tak do h*****, půjdeme na ty zas**** bandity do kobky vedle Dawnstaru?
Když na to tak pomyslím, naskakuje mi husí kůže.
Whirt napsal:
Hmm... Taky se mi dost hnusí představa Tramrielu jako WoW nebo EverQuest, kde každou chvíly někdo pokříkuje: Tak do h*****, půjdeme na ty zas**** bandity do kobky vedle Dawnstaru?
Když na to tak pomyslím, naskakuje mi husí kůže.
Zatim sem měl s online hrou skušenosti jen jednou a to je Metin2, ne moc náročné na grafiku atd. Nahrál sem tam lvl 80 a patřil už mezi takovou tu elitku. Málokdo mně sejmul, ovšem problém je vtom že to žere peníze a tak sem stim seknul, představa Skyrimu jako onlinovky se mi opravdu hnusý. Jsem zvyklí že tato hra je skutečně promakaná a na tak vysoké úrovni e online nepotřebuje a tim že by to online udělali by ztratili mnoho fanoušků, kteří čekají spíše klasický typ RPG.
a navíc jak jsi teďka nakousnul ty peníze, to by byl asi taky problém. Ten co do toho vrazí prachy je nejlepší a ten co do toho nedá nic, ale umí to hrát nemá šanci. Ale naštěstí Skyrim MMO nebude
V podstatě celou dobu sám. Ale sem tam se k vám na chvíli může někdo připojit (po dodělání questů pro kouzelnickou akademii, knights of the nine, atd. - to si rozhodneš sám jesli tě má následnovat, počkat na místě nebo se vrátit domů.. nic jiného)
Hraješ sám, sem tam ti propůjčí nějakou miniarmádu nebo s tebou jde někdo z cechu, můžeš je ovládat jen příkazy zůstaň, následuj mě apod. Ale třeba nás Skyrim překvapí Ale pochybuji
Upravil/a Whirt dne 16.01.2011 19:03
No tohle mi vyhovuje MNOHEM vic nez mit partu A tim se jeste vracim k tomu coop.. To by muselo byt staveny od zacatku ze to bude pro dva a pak by to byl v podstate uplne jinej zazitek.. A me by to dost nastvalo, protoze bych to nemel s kym hrat a ten "druhej" by byl celou dobu pocitac (konzole, takze takovej polovicni zazitek.. Takhle sem spokojenej.. Podle me do RPG vseobecne multak vubec nepatri.. Nemam na mysli MMORPG, ktery sou tak staveny..
nemuselo by to tak být, mě by bavilo kdyby to byl třeba nějakej oficiální plugin pro multiplayer. Něco jako má oblivion jenom s tim rozdílem že by to fungovalo.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.