Len: Ty bys měl hlavu na nějaký úvody, kdybys dneska sundaval záclony, luxoval, jel do přecpanýho suprmáče, zabíjel a kuchal ryby, vařil polívku a mezitím sělal tisíce a tisíce drobných píčovin a to vše v SUCHÉ domácnosti? He?
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
Dobrá... Ty seš holt borec, skláním se před Tvým jasem Pane čtyř světových stran, Králi králů, nejmoudřejší z nejmoudřejších, velká řeko požehnání, ó jaké máme štěstí, nehodní, že se můžeme hřát v záři tvého intelektu, obrovského i v galaktických měřítcích! Pějme slávu a chvalme Tvé jméno!!!
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
zdarec!
@Koni: Konečně mě někdo chápe!
@Nago: Ano jsi, já to řval už dřívě a to opakovaně
@Nago:No pro knihu to není, ale vzal jsme si to pro sebe jako takový seberozvíjecí projekt, který bych jednou rád aplikoval do DrD a případně i do povídky nebo Knihy pokud se na to zmůžu
@Nago: Nevyskakuji, pouze stojím na špičkách
Naga: No, víš, ona se tu objevila už před nějakou dobou
Jinak, já to dělám... no, více méně tak pro sebe, i když ze začátku jsem myslel že by z toho byla třeba hra... Ale nevím, se třeba pak uvidí Mě hlavně baví to dělat
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Du si pro PIVO! Tak! Čus!
koniaash napsal:
Dobrá... Ty seš holt borec, skláním se před Tvým jasem Pane čtyř světových stran, Králi králů, nejmoudřejší z nejmoudřejších, velká řeko požehnání, ó jaké máme štěstí, nehodní, že se můžeme hřát v záři tvého intelektu, obrovského i v galaktických měřítcích! Pějme slávu a chvalme Tvé jméno!!!
I am back!
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.