Ano z Metalocalypsy. Musím říct že jsem ještě všechny díly neviděl.
Powerwolf mám rád. Nejraději od nich buď Coleus Sanctus nebo Ira Sancti ale přišel jsem na ně (a to je docela zajímavé) díky mému 9-ti letému bratrovi
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Z metalocalypsy je beztak nejlepší Swisgar a Nathan...
Powerwolfům prej posrali teď na nějakým fesťáku v létě celej set tak, že je nechali hrát ve dne ( ?!?! ). Debilismus.
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
Tak jsem něco našel BTW Eddie Cantor ve skutečnosti není černoch (to jste samozřejmě nepoznali) každopádně zajímavej klip a může mi někdo vysvětlit jak je udělanej ten začátek? To je nějaká počítačová animace minulých let, nebo co?
A ještě schválně jestli jste to věděli - Tato osobnost se ukázala i v seriálu Boarwalk, kde ji hrál Stephen DeRosa.
Eddie Cantor
BTW. Nevím, proč tu mám to video dvakrát, vůbec jsem na tyhle spoilery s YT génius
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
hRDLA: Hele nezní špatně, avšak zmátl mě název Myslel jsem že se bude jedna o kapelu hrající EBM a né metal
No já si v poslední době dosti oblíbil nějáké žánry jež s metalem moc nesouvisí: Dosti jsem si oblíbil určité druhy Dark Ambientu
Neo-Classical Ambient
Medieval Ambient
Martial Ambient
Death Ambient
Black Ambient
Doom Ambient
Ze všech těchto písní co jsem sem dal jsou všechny ponurejšího rázu.
No potom se mi povedlo oblíbit si elektronický styl (což je u mě dosti zajímavé) Styl se jmenuje EBM (Electronic Body Music).
Dawn of Ashes
Psyclon Nine
Combichrist
Nevím jestli Combichrist nezařadit spíše k Darkwavu
Jaký je váš názor na Ambient ??? Poslechnete si občas ???
Upravil/a METTALIC dne 18.01.2014 13:00
Ahoj, neznáte někdo nějáké dobré viking metal kapely? případně death metalové, které mají texty inspirované severskou mytologií
Upravil/a Leneren dne 26.01.2014 12:14
@Mopi o těch už od tebe vím a snažím se co nejvíc probrat jejich písničkama
@Mike o Herr Mannelig vím a je to úžasná píseň a v podání IE výborně nahraná. A já se ptal hlavně na názory na kapely co poslouchají zdejší uživatelé
Méťa: Díkes, kouknu akorát jenom zjistím co poslouchám norsky (švédsky?) neumím
E: ale zní to dobře člověče
Upravil/a Leneren dne 26.01.2014 13:14
Švédsky Ale jen něco povětšinou angličtina. Jejich novější tvorba je Progressive Black Metal. Takže zamiř k té starší.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.