Whirt: Ale no ták abych se nezačal červenat
Jak jsi na tom mimochodem s Korrou mě už asi měsíc zbývá dokoukat posledních 5 dílů
Upravil/a hRDLA dne 22.12.2013 16:34
Jeeej sotva přijde hRDLA hned se zde rozhoří diskuze já se zajdu na chvíli prospat A už tu jsou další 2 strany
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
SI na tom alespoň o díl líp no mě zbývalo 6 ale podíval jsem se na jeden ale na zbytek jsem neměl náladu. Pak většinou nebyla nálada a když už byla tak nebyl čas no..
Whirt: no jo no... já to mám taky takové pofidérní s těmi seriáli zbývá mi Korra, Walking Dead 4. sérii jsem línej stáhnout na GoT musím bůh ví jak dlouho čekat a DW ani nevím kdy začíná
Pche, není nad Walking Dead komixy Když jsem řekla Dannymu že jsem je četla tak řek "Ty seš ta druhá osoba na celým světě hned po mě co četla ty komixy?!" best reakce ever, ale má pravdu, tady je četl snad taky jen já a Rade... (Ostatním se kdyžtak omlouvám )
No Doktor ten se teda letos s těmi daty předvádí - letos bude ještě vánoční speciál 25. 12. a pak budeme muset čekat snad rok, než začnou vydávat další sérii.
Walking Dead chci začít někdy po maturitě, ale taky si chci zahrát tu hru od TellTale Games...
Mopidu napsal:
No tak ale ten seriál je celej úplně špatně když člověk čet komixy a navíc tam nedali "tohle pro tebe udělám, ale zakopávat tě nebudu" scénu
Já jsem neměl ještě ani čas na to abych to rozkoukal -_- a sorry, ale na komixy už vážně nemám čas
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.