a to jsem si myslel, že to je rozumný člověk....
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
tak to jo... fuj to sem se lek...
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
Koniaash: I když toto je velký omyl, tak musím říct že pokud sis myslel že jsem rozumný člověk tak sis myslel blbě
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
hele levl!
k ženské je dobré přistupovat jen na delší vzdálenost... s tygrama taky musej dělat vyškolení odborníci a víte že tygr je nebezpečnej jenom zepředu a ženská ze všech stran!
Počkej neplatí to náhodou i o blbcích, každopádně o tomto jsem se bohužel též přesvědčil :/ Whatever
Tak co příjdeš i příšít uherský nový rok?
Ano BW ty obratnější i ze shora
Upravil/a Leneren dne 21.12.2013 21:16
já se objevuji když je to potřeba... čarodějové někdy přichází bez vyzvání a někdy i nevhod, ale určitě ne často, protože mají své Cesty..... Jsem záhadný, což?
Uf, to je dobře že jsem se to dozvěděl ještě před tím než jsem objednal z netu ty padáky
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Ono to myslím není na škodu, je možný že bys nás měl plný zuby kdybys sem chodil častěji a pak bys sem nechodil a my by jsme byli smutní
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.