Mě to neva, ať si lidi dělaj co chtějí, nemusím se do ničeho z toho zapojovat
A chtěla bych poděkovat Škorpovi za Knock knock, hru, která mě připraví o rozum, ale i když mě bude po nocích pronásledovat ženská v bedně tak je výborná a Dannymu, za Steampunkovou battleship hru jejíž jméno jsem zapomněla, ale výborně se tam pilotuje (Joker by na mě byl hrdej ) a mám loď typu Goldfish jménem Dorothy, kdo chápe tu referenci?
Mám to podobné jako Whirt a Ligos.
A nejraději to slavím jen v malém rodinném kruhu. K smrti nenávidím když se všichni sjedou a pak remcají jak krásný rok prožili.
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
No, to já taky ne Jsem holt spíše samotářský člověk, a ostatní to za boha nemůžou pochopit
Teda ale virtuálně mi to evidentně nevadí
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
No, nejslavnější Žid všech dob bude mít opět narozky ( už po 2013 nebo 14? Co na tom sakra záleží? ) a tak sem dorazil z mrazivých pustin opět Koniaash aby vás opět zásobil svými nepřekonatelnými postřehy a bonmoty. Tak mě tu máte ať už chcete, či ne.
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
koniaash napsal:
No, nejslavnější Žid všech dob bude mít opět narozky ( už po 2013 nebo 14? Co na tom sakra záleží? ) a tak sem dorazil z mrazivých pustin opět Koniaash aby vás opět zásobil svými nepřekonatelnými postřehy a bonmoty. Tak mě tu máte ať už chcete, či ne.
Není důležíté jak, ale že
Upravil/a koniaash dne 21.12.2013 20:56
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
sakra nějak vám to tu blbne, dvakrát mě to po minutě vodhlásilo, teď mě to hodilo do bůhvíjaké galerie...
Mráz kopřivu nespálí...
koniaash napsal:
sakra nějak vám to tu blbne, dvakrát mě to po minutě vodhlásilo, teď mě to hodilo do bůhvíjaké galerie...
Nazdáár!
No, blbne to někdy, ale to vždy jednomu, dvěma jedincům, co jsem zaregistroval. Pokud by to přetrvávalo, napiš mi PM, budu to pak nějak řešit se SA, případně.
kašlu na to... pořád mám zdravý ruce, abych se regnul znova...
jak to tady v této říši zla vůbec chodí? Nějaká úmrtí, narození, souboje či dokonce sňatky ?
sakrapes!
NE, NEBUDU MÍT ŽENU. Zapomínáš Lene že svatba vyžaduje souhlas OBOU jedinců
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.