Víte co je zajímavé?Včera likvidoval jeden dungeon od upírů a něco jsem si uvědomil.
Já mám titul Arcimága,Dovahkiina?Naslouchač u bratrstva,Slavík,A Zvěstoval Družníků.
A stejně když mě potká jakýkoliv kokot byt nemá absolutní šanci tak aniž by použil mozek zautočí na mě.
Trochu mi uchází logika.Proč z vás nemá nikdo respekt i po tom co jste udělali?Myslím si že tohle autoři mohli přidat.
U všech Bohů to je velký Dovahkiin!Wow míříš na mě lukem to bude nějaká zábava asi my chces sestřelit z hlavy jablko že?......Počkat já ale na hlavě nemám!PRÁSK!.
já nevim jak u Tebe,ale u mě sice zaútočí ale stačí aby přišli blíž,zasáhl je jed z ebenitovýho pancíře a okamžitě se otáčej a zdrhaj se slovy,že si to rozmysleli,že na mě nemaj a ať jim prosím neubližuju
No, zaprvý, pak by boj nebyla sranda kdyby před tebou všichni zdrhali...
Ale hlavně - JAK to asi maj vědět?!
Nikdo ve Skyrimu se nezajímá o univerzitu.
DB a Zloději jsou tajný organizace.
A upřímně, o Družiníky se nestarám ani já, a i když se o ně lidi asi budou starat, sotva ti řeknou kdo je vede.
Dovahkiin to samý.
Vy prostě lidi předpokádáte že tam maj internet
Mi připomíná Šumavu začátku minulýho století - lidi se dozvěděli se zpožděním i takovou věc jako byla změna režimu.
Tak to už prostě chodí
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
BadWolf napsal:
No, zaprvý, pak by boj nebyla sranda kdyby před tebou všichni zdrhali...
Ale hlavně - JAK to asi maj vědět?!
Nikdo ve Skyrimu se nezajímá o univerzitu.
DB a Zloději jsou tajný organizace.
A upřímně, o Družiníky se nestarám ani já, a i když se o ně lidi asi budou starat, sotva ti řeknou kdo je vede.
Dovahkiin to samý.
Vy prostě lidi předpokádáte že tam maj internet
Mi připomíná Šumavu začátku minulýho století - lidi se dozvěděli se zpožděním i takovou věc jako byla změna režimu.
Tak to už prostě chodí
Ligos napsal:
Za to ale každý přitroublý městský strážce ví o tobě první poslední (ano, i to, že jsi člen TB, pokud jím jsi...)
To bys zrovna TY měl vědět jak to funguje, ne ? Mají kolektivní vědomí...XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.