Taky jsem si všiml, že se poslední roky urodilo jen pár RPG, ale tenhle rok jich je při nejmenším 5 (a to říkám opravdu málo), takže je to pro nás hotová hostina ... Já se však těším hl. na TES a proto jsem zase začal hrát Arenu
Jo, včera k večeru jsem se vrátil, teď chci zase rozjet Myths a domluvit se se Scarcz, jak bude pokračovat náš překlad
Jinak bych teď opustil článek o bozích a napsal bych něco o začátcích serie (tím myslím samozřejmě Arenu). Doufám že mi to nějak vyjde se vším, co zatím mám
Já začal na plošinovkách, páč v té době to byl vrchol nebe, pak přišly skokový RPG (Ishar, Perihelion) a nakonec série TES a Gothic. Zrovna nedávno jsem znovu rozjel Oblivajs a přemýšlel jsem nad tím, jaký char hraji nejraději. Vyšlo mi z toho, že jsem nejspíš bojový mág se sklony k zlodějně. Krása TES je pro mě bezesporu v tom, že tam můžu být vše co chci, plním si tak vlastně své vnitřní sny, které nepatří do reality.
muj nej je urcite RPG! a hry -nejlepsi je serie TES a nejaky ty dalsi- gothic, GTA,assassins creed(ATD). kdyz se hoodne nudim hraju counter strike 1.6. drive u me byla pecka shadow of the colossus to byla parba
Upravil/a DAVIUS dne 04.06.2011 22:30
já sem na RPG i na strategie.
Strategie:heroes of might and magic 3-5,age of empires 2,9
RPG:gothic 1-4,risen,dragon age,dragonsage,TES 3-5.
titan quest(nevim kam se řadí).
Asi RPG a střílečky.Hry brzo skyrim. -crisiss 2 -lego star wars 1 a 2 star wars clone wars 3 -star wars battle front a nejoblíbenější hra Elder Scrolls 4 oblivion.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.