Jep, to si uvědomuju, jenže, mě je 15 a sám jsme znechucen dnešní mládeží
Ta jejich hudba, "diskuze" a vůbec ta děsně povrchní mladá společnost a taky to jak si stěžujou na každou práci ...
TEDA, abych byl fér, tak já jsem největší egoista jakýho jsem kdy potkal a slovo práce znám jenom ze slovníku
Samozřejmě podle toho co jsem slyšel tak je to na vejšce mnohem lepší XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Jo, lidí znechucených takovými věcmi je hromada, mnohem obtížnější je najít někoho, kdo je nad věcí a uvědomuje si, že každej má nárok na svůj vkus a na to, aby si vedl život podle sebe.. řeči, které jsem vedla jako puberťák, byly taky pěkně blbý, stejně jako mnohé názory, vyrostla jsem z toho a necítím se kvůli tomu jako méněcenný člověk. Mimochodem, na "tu dnešní mládež" si stěžovali už ve starověku, takže asi zas tak hořet nebude
Jo BW, na vejšce je to mnohem snazší, pokud tam netrávíš 11 hodin denně a někdy i víkendy jako já (ale za to si můžu sama a baví mě to )
Upravil/a Tasemnice dne 16.12.2013 16:12
Maj nárok řídit si život jak chtěj
But I don't need to like it.<- Jak já říkámXVI...............................................................[Dcery Nebes]
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Říkáš 1 000 za dárek?
Já za svoje zaplatil něco přes 1 700 A to jsem se musel HODNĚ držet na uzdě
Upřímně, buď rád že to tvoje ženské plemeno není geek XVI...............................................................[Dcery Nebes]
BadWolf napsal:
Říkáš 1 000 za dárek?
Já za svoje zaplatil něco přes 1 700 A to jsem se musel HODNĚ držet na uzdě
Upřímně, buď rád že to tvoje ženské plemeno není geek
tohle bylo teprve pro známou, počkej až budu kupovat Naty.....
Whirt:.........
Upravil/a Leneren dne 16.12.2013 20:15
Zdravím, přátelé a kolegové, milí spolufórané. Momentálně nestíhám, a když stíhám, tak čtu a sleduju věci, co chci už dlouho nakoukat. Nevím, jak dlouhou tahle absence potrvá, ale minimálně kolem Vánoc bych se tu měl na delší dobu objevit. Čili (ne)bojte se, neumřel jsem
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
EldeR napsal:
To je mládež dneska ... učit orla lítat... ta jejich "hudba"...žádná melodie, akorát kravál, křik a barevná hudba, po pódiu běhaj skoro nahý a práce kloudná veškerá žádná
Po dlouhé době s tebou v něčem souhlasím. ty nefachčenko
nagasadowcz napsal:
Zdravím, přátelé a kolegové, milí spolufórané. Momentálně nestíhám, a když stíhám, tak čtu a sleduju věci, co chci už dlouho nakoukat. Nevím, jak dlouhou tahle absence potrvá, ale minimálně kolem Vánoc bych se tu měl na delší dobu objevit. Čili (ne)bojte se, neumřel jsem
Nazdár kolego, kde se pořád flákáš?
Mimochodem, co sleduješ?
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.