A plánuješ to potom vydat? Jestli jo tak hodně štěstí, protože vydat barevnou knížku v dostatečným množství stojí kolem 100.000 (nechci hatit) no ale pokud budeš mít štěstí, tak nějakýho menšího vydavatele seženeš (pokud ti jde jen o to vydat to a nic moc nevydělat). Jako poslední možnost se nabízí "startovač" kde jsou podobné projekty a na některé se vybere a na některé ne.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Já se hlavně snažím dělat věci z lásky k tomu danému tématu a stylu, který jsem si zvolil. Proto mě trvá někdy tvorba strašně dlouho a občas nejsem s výsledkem spokojený (a někdy zase až moc ).
Jsou však věci, u kterých mě napadlo, že by se dali zpracovat ještě trochu jinak, než byli zamýšleny, a pak by se mohli distribuovat.
Ale v budoucnu bych se touhle cestou rád prosadil. Podle mě totiž každý někdy sní o tom, že svoji tvorbu vydá.
No, bohůmžel musím souhlasit. Teda jako soutěska je to úžasná ale prostě mi ani za mák nepřipadá šeptající
Ale tak já bych nenamaloval ani kámen, takže neklesej na duchu XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
BTW mi kamarád ze srandy řek abych ho nakreslila....a nebyla bych Mopi kdybych to neudělala!
Pardon za blbou kvalitu, takhle to vypadá že je jedno oko tmavší a stíny jsou rozhozený....ale celkem to sedí https://scontent-...e=52B24E5C
Upravil/a Mopidu dne 17.12.2013 19:57
No byla by... Jenže tmavá kamenná barva většinou nesedí s kůží hrdiny a dělá ho nevýrazným... A modré to být nemůže, protože tam bude ještě hodně modrých věcí Dál v příběhu
Co tmavě zelená, udělat pukliny v těch skalách a jak z nich vychází slabej vítr a to rozviřuje prach na podlaží ?
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Mopi: Na tvůj příspěvek byla jediná správná odpověď a já ji dal správně
BW: Zelená se těžko kombinuje s oranžovou, působí pak jedovatě, ať je jakéhokoliv odstínu, mě spíš napadlo dát tam nějakou modrou, která by tvořila pruhy stékající po stěnách... Ale to je moc odvážný krok a já jsem srab
Tohle jsem dělala před 3 lety jako dárek a fotila jsem to při umělém světle s bleskem, takže se to leskne a barvy vůbec nevypadají jako ve skutečnosti. Je to plakát formátu A1 a celé je to jen z vrstvených kousků barevného papíru, ani kapka barvy
Upravil/a Tasemnice dne 19.12.2013 16:39
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.