Chell tu už nebyla... no, co já si pamatuju tak posledně jsem s ní řešil naši svatbu a to bylo skoro před rokem Ale hádám že tu byla i potom
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Mód tvářící se jako šťastný pejsek na staré doby ?
No, je pravda že pro každýho to znamená něco jinýho ...
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
To nemyslím, ale musím uznat, že moje Daedrická šampionka (a s ní všudepřítomný Mercer ) mi chyběla, dokonce mě má furt ještě v podpisu Chell, jestli tohle čteš, jakože na chatu seš afk, a jsou ti tvé končetiny milé tak si to z podpisu pro potěšení mého ega nesundáš ale jak tak koukám, tak máš v podpisu jinej obrázek, takže jsi ho už upravovala a tohle tam zůstalo, that's how I like it
Mód
Raději bych vrátil fórum i o rok zpět, poněvadž tu bývalo více živo (a nejen v nekonečný).
Teď už módi nemají skoro žádnou práci a tahle funkce je docela ne moc využitá. Popravdě, od vydání Skyrimu je to dost dlouho... ale furt jsme tu a to je dobře.
//Naga: Hele, bro, k Alan Wake - bude nejspíš druhej díl, dost se o tom spekuluje… už jsi četl tendle NE/oficiální blog? Píše ho jeden člen studia Remedy. Sam Lake. (prozradil se podle jedný fotky ) …
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.