jít ke skříni "Sergeii pojď mi to pomoc přisunout ze strany ke dveřím, Alyx je pustí dovnitř a mi na ně tu skříň zhodíme jakmile půjdo udovnitř. a o ty co přežijí se postaráme mi 2" "Souhlasíte?"
Upravil/a Leneren dne 07.12.2013 22:14
Nikolay se Sergeiem odtáhnou jednu těžkou skříň ke dveřím a Alyx je pak rychle otevře. Nakažení se pomalu hrnou dovnitř, ale to na ně už padá skříň. Dva zavalí a jeden z nich skončí rozmáčknut. Další tři pak zbystří a nahrnou se dovnitř. Nikolay se Sergeiem se na ně chystají vrhnout, ale pak se nakažený, který zůstal zaklíněn pod skříní natáhne a uchopí Ash za nohavici.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Alyx nakaženého kopla do hlavy, ale tím mu žádné větší škody nezpůsobila. To že se mu roztrhla shnilá tvář nelze za větší škodu ani považovat. Alex sebou tedy trhne a vymaní se mu ze sevření.
Nikolay ani Sergei si toho nevšimnou a utkají se s ostatními nakaženými. Na Nikolaye se řítí nakažený muž a na Sergeie dvě nakažené ženy. Jedné z nich chybí ruka.
Alyx v návalu adrenalinu na nakaženého pod skříní zapomene a vyrazí na pomoc Sergeovi. Nakažené ženě bez ruky zabodne nůž do lebky a dřív než ho stačí vytáhnout, tak jí otřese bolest v oblasti lýtka. Se zaleknutím se podívá dolů. Nakažený, kterého předtím jen setřásla ji ukousl kus masa.
Sergei mezitím srazí k zemi druhou nakaženou ženu a následně ji pažbou zbraně rozbije lebku. Nikolay se postará o předposledního. Podkopne mu nohy a následně rozdupne hlavu. Mozek mu zašpiní boty.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.