Já se teda upřímě nikdy čertů nebála....možná tak smála, ale ne bála já se jako malá bála sposta věcí co mi přišly děsivější, třeba Nazgûlů, ti mi připadali strašně super, ale byla jsem z nich dosraná až za ušima, co si pamatuju
Tak jsem se zapsala na seznam dobrovolníků pro ty pokusy se samoinfekci. Myslim, ze je to asi nejujetejsi věc, co jsem kdy udělala Akorát doufám, ze me infikujou tak maximálně nějakou tasemnici a ne třeba morem
@Tasi: Good luck and have fun! Mimochodem, kdy že to budeš v té Ostravě? Pořád se těším na to, jak ti budu dělat průvodce naším... ehm... krásným městem Neříkej mi, že už jsem to prošvihl!
EDIT: Výsledná zpráva mamce: "Ty bys mela psat glosy na nejaky blog "
Ovšem kdybych neopravil T9, tak by z toho vyšlo toto:
Dík, už se začínám trochu bát
Do Ostravy jedu v únoru, snad. Ted resim ubytování. Dědeček hribecek tvrdí, ze důležitý je vzít si spacak a nějaký kout už se vždycky najde, tak jestli nenajdu spolubydlící do hostelu, pridam se asi k němu, aspoň bude legrace
SALVE! Tak jsem ještě neumřel (ač se o to mnozí pokoušeli ) a ač jsem již notně zchátral pod ranami neúprosného času a osudu, dobelhal jsem se opět na tento web prohlídnout si, jestli stará garda stále udržuje disciplínu. Rád vidím, že ano.
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
Ale takhle mám jistotu, ze udělám pro vědu aspoň něco
Dědečkem hribeckem jsi sam nazval našeho vousatého vysmateho etologa, když jsem ti posílala jeho video u Krause, kde se kvůli němu malém složila březí modelka Předpokládám, ze snad ani on nehodlá prespavat venku, nýbrž domluvit se s organizátory, aby mohl přespat uvnitř... i když... cvok je na to dost. Mám ho rada
BadWolf napsal:
Whirt: No vidíš, já na tebe zapomněl ! Tak ti jdu napsat tah
BTW lidi, taky je u vás ten [původní sled vulgarismů, nyní již autorem (BW) upraven] vichr? U nás tady na severu by to vofouklo plejtváka...
Jestli se to do pondělí nezlepší tak nejdu do školy
Ano
Koniaashy tak rád jsem tě prošvihl
Upravil/a nagasadowcz dne 07.12.2013 12:26
BadWolf napsal:
Whirt: No vidíš, já na tebe zapomněl ! Tak ti jdu napsat tah
BTW lidi, taky je u vás ten [původní sled vulgarismů, nyní již autorem (BW) upraven] vichr? U nás tady na severu by to vofouklo plejtváka...
Jestli se to do pondělí nezlepší tak nejdu do školy
Předpokládám, že tohle taky nemám řešit... hm... Ale neříkejte, že jsem vás nevaroval...
Zdar Koni
On příjde Koniaash a jedinej Len si ho všimne? No styďte se !
Mopi: Told you so
EDIT: Ligu, to myslíš ty sprostý slova? Jste si všimli brzo, já takhle nadávám už od tý doby co sem na fórum chodím
Upravil/a BadWolf dne 06.12.2013 21:22
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Sice je to proti pravidlům, ale jsme přeci v nekonečné, kde se na to až tak moc nehledí. Protože kdybychom, my modi či admini měly kárat každého za jediné pochybení proti pravidlům, tak ruku na srdce, nebylo by to zrovna hezké...
Samozřejmě, pravidla se musejí dodržovat i v nekonečné, poněvadž i ta má své meze, ale máme tu všichni aspoň o něco větší možnost se vypsat.
V jiném tématu by byl koment smazán či upraven....
Lidi, při tomhle "velmi hezkém" počasí, mám docela chuť zapnout Skyrim a nahánět draky po zasněžených horách s ohněm v ruce...
Upravil/a Diego dne 06.12.2013 21:41
Jóó kluci, já si to upravím, já stejně tyhle slova neříkám (prakticky jediná moje nadávka je, jak já říkám, "neslušné pojmenování pro nejstarší profesi na světě" ), jenom jsem nevěděl jak mám tenhle vichr popsat... No, možná takhle:
Kdyby ten vichr byl na celý planetě tak bysme se nemuseli bát zplodin, všechny by odletěly až do Andromedy.
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Natural selection 2 je naprosto epická multiplayerová hra Mariňáci VS Alieni. Má to skvělý provedení, parádní grafiku, "komandérskej" taktizujcí post (jsem mizernej komandér ), Mariňáci maj zbraně a štíty, kdežto ufoni noční vidění a stavby se jim staví sami, z UFOnů mě zatím baví nejvíc lítajcí, ale přirostli mi k srdci mariňáci (alieni jsou trochu hektičtí, jsou extrémě rychlí), každooádně vřele doporučuju
BW: Spíš se tak trochu bojím, že když si to rozehraju a budu si postavu piplat k obrazu svému, tak to opět nedohraju, protože mě to z nevím jakého důvodu přestane bavit.
Diego: No a co? Jde přece o to abys sis užil to hraní Já taky za celých 700 hodin Skyrimu měl jenom 3 postavy co mě bavili
Jo to znám...
A já ještě ke všemu -když mě to přestane s tou postavou bavit - ne, že bych si vytvořil nějakou úplně jinou, ale já si vytvořím téměř stejnou (stejné zaměření) a plním zase ty samý mise...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.