Tak co? Jaké máte nejradši? Hlasujte a pište proč!
Já osobně mám nejradši Bílý Průsmyk( Whiterun, snad se to tak jmenuje ), silně mi připomíná jisté město z pána prstenů, takže jsem určitě pro něj.
P.S: Nevím jestli do ankety dám všechny, pokud na nějaké zapomenu, tak prosím pište
krajnik1 napsal:
Tak co? Jaké máte nejradši? Hlasujte a pište proč!
Já osobně mám nejradši Bílý Průsmyk( Whiterun, snad se to tak jmenuje ), silně mi připomíná jisté město z pána prstenů, takže jsem určitě pro něj.
P.S: Nevím jestli do ankety dám všechny, pokud na nějaké zapomenu, tak prosím pište
Mě se nejvíc líbí Bílý Průsmyk,a taky mi strašně připomíná Edoras z Pána Prstenů A nesmím zapomenout na Vorařov,ten má nádherné okolý
Upravil/a Doomex dne 10.12.2011 20:44
no asi to bude pořád stejný ale i mne se nejvíc líbí Bílý Průsmyk 1) je z něho super výhled město je přehledné né jako např. Samota a má prostě svoje kouzlo.
PS: a pohled ze směru od whitewatch tower noboli zezadu je fenomenální!!
Rozhodně Bílý průsmyk, barák u brány, kovář vedle, všude blízko a hezká hospoda. Mám všechny baráky (mimo Vetrný žleb - bug), ale doma jsem v Průsmyku.
Biely Priesmyk je moje najoblubenejsie, pretoze tam je vela obchodov, velke mesto a krasny vyhlad (hlavne zo zadnej casti hradu) Ale najkrajsie mesto je markarth. Ten trpaslici design ma fascinuje
V Riftenu je taková krásná, temná atmosféra, Cech Zlodějů a dobře vybavený dům, co víc si přát
Společník se dá výborně použít jako nosná mula a také jako aktivátor smrtonosných pastí.
Nejhezčí je pro mojeho nordického válečníka a Zvěstovatele Družiníků asi Bílý Průsmyk. Ale Samota, Větrný Žleb a Markarth se mi taky hodně líbí. I když to Falkreath, Jitřenka a Morthal taky. Jitřenka má vůbec zajímavou atmosféru, takový ten idilický, krásný sever. Škoda že se tam nedá klasicky koupit barák.
sankuri napsal:
Markarth, je to jedine z mest ktere vramci Skyrimu vypada aspon trochu realisticky, navic je tam asi nejlepsi dum na koupeni.
U mě vede toto město taky kvůli domu, (bydlet ve skále má něco do sebe). Ale hlavně se mi líbí celkový styl a rozvržení města.... A nemůžu si pomoct, ale Markarth mi něco připomíná, jenže nevím furt co...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.