METTALIC napsal:
Já radio neposlouchám na internetu jsem to nikde neviděl a TV jsem neviděl rok
Jsme dva... (hrozná písnička... )
Přesně
Celkově mi to přijde divný a ten refrén To je co ??? NIKOMU ZDE NIC NEVNUCUJI SVŮJ NÁZOR!!! POUZE ŘÍKÁM CO SI MYSLÍM
Upravil/a METTALIC dne 18.11.2013 19:31
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Až na to že liška neštěká
Teda pokud vím, co jsem si hledal na internetu tak dělá tak divný zvuky že by to ani BW nevymyslel
Takže se hádat nebudu, na 100% to nevím
Jinak písničky od Ylvis jsou celkem praštěný Mám radši Tobyho ale takovej Stonehenge se klukům poved Jen teď nemůžu přestat myslet na smysl stonehenge XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
My jsme o tom vedli s přáteli dlouhé spory Já jsem ve štěkacím týmu, protože je liška psovitá šelma.
Ale teď jsem si vyhledala videa a všude jenom kňourá.. stejně se ale vsadím, že má i štěkací potenciál Naživo jsem to nikdy nezažila.
Moje máma jednou prý slyšela lišky se pářit. Podle toho co říkala jsem přišel na to jak vznikli zvěsti o hejkalech XVI...............................................................[Dcery Nebes]
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
BadWolf napsal:
Až na to že liška neštěká
Teda pokud vím, co jsem si hledal na internetu tak dělá tak divný zvuky že by to ani BW nevymyslel
Takže se hádat nebudu, na 100% to nevím
Jinak písničky od Ylvis jsou celkem praštěný Mám radši Tobyho ale takovej Stonehenge se klukům poved Jen teď nemůžu přestat myslet na smysl stonehenge
Pnl (pro ty co to neví nebo pořád si to nepamatují to je moje Jžš odvozeno od Pelinala ), Jana Egelanda mi ani nepřipomínej XVI...............................................................[Dcery Nebes]
BTW, řekněte někdo Whirtovi až ho uvidítě že jsem mu napsal tah do Kobližáka A BTW Tas, víš že v Kobližákovi z tebe bude boss ?
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.