Mop: Tu moc dobře znám Krom té mé divné zmutované kašlo-rýmy jediná nemoc co jsem kdy měl
Ale já ji teda nemám smrtelnou
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Mě maturitní ples štval, protože nesnáším opilý lidi... a tam jich bylo.. Nějaký chlápek se na mě svalil, nějaká slečna mi protrhla šaty (to nebyla zrovna levná záležitost) a byla už tak mimo, že jenom civěla, nechápala, co se děje a pak jí to připadalo strašně vtipný...
Nemám ráda tanec... dnešní hudbu... kolektivní akce... zastávám názoru že při kolektivních pracích mi to všichni ostatní jen kazí taky nemám ráda opilý lidi, střízlivý lidi co se chovaj jako opilí, nemám ráda šaty (kalhoty 4ever! ), nemám ráda když se MUSÍM bavit s dalšíma lidma.... Nejsem společenský člověk
Teda musím říct, že u nás nikdo nebyl slitej pod obraz. U nás vlastně nikdo nebyl ani pořádně slitej Ples sem si užil a byla to sranda. Zvlášť když je v ročníku spousta lidí podobně laděnejch jako já - divadlo, kresba, hry,...
Tasemnice napsal:
Mě maturitní ples štval, protože nesnáším opilý lidi... a tam jich bylo.. Nějaký chlápek se na mě svalil, nějaká slečna mi protrhla šaty (to nebyla zrovna levná záležitost) a byla už tak mimo, že jenom civěla, nechápala, co se děje a pak jí to připadalo strašně vtipný...
Mike: U nás frčelo spíš tohle :
I'm here alone áchjo … směju se jak malý tlustý dítě. (což mi opět připoímán: Nago, koukni se na ten film!!)
Whirt: Nojoo, tak vy akademici nemůžete chlas… no fuj, už jen vřknout to slovo…
Upravil/a Mike dne 16.11.2013 22:26
Nasávat můžeme
Jen se mi nechce - proč taky, když většina alkoholu mě prostě nechutná (až na některé výjimky).
Samozřejmě, že jsme pili, každej umělec buď pil, kouřil nebo nevímco, ale dokázali jsme i tak udržet konverzaci na úrovni
Whirt napsal:
Nasávat můžeme
Jen se mi nechce - proč taky, když většina alkoholu mě prostě nechutná (až na některé výjimky).
Samozřejmě, že jsme pili, každej umělec buď pil, kouřil nebo nevímco, ale dokázali jsme i tak udržet konverzaci na úrovni
Wohoo! Můj první příspěvek do Steam Workshopu ! http://steamcommu...=195773243
Kdo máte Legend of Grimrock tak povinně vyzkoušet ! Chci vědět jak se mi to povedlo
BTW, dal jsem TÁÁÁÁÁÁÁKOVOU hromadu Easter eggů
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Tak som opravil svůj první bug ve svým prvním modu ! Yey !
A taky som vyfotil nějaký epic screeny **19, jen čumte:http://steamcommu...=195773243
BTW, víte že mezi ty Easter eggy patří i to že jsem tam napsal snad každýho uživatale z našeho fóra kterej je aktivnější a kterej se mi hodil do příběhu království ?
EDIT: Sakra Méťo, já věděl že jsem na někoho zapomněl !
Upravil/a BadWolf dne 17.11.2013 13:47
No BW, láká mě to, ale tu hru nemám a rozhodně nechci pořizovat nic nového, dokud nedohraju všechny díly TES... a mám dojem, že s mým současným životním stylem mám co dělat přinejmenším do důchodu...
Ale taky jsem byla přes víkend kreativní a napsala jsem svůj druhý článek na wiki https://cs.wikipe...%C5%A1enky Teď budu nějakou dobu pracovat na jeho rozšiřování
Několik let? Na všenkách?
Takže to zkrátím - jaký místo, jakej nápis, zpopelnění či ne a jakej kámen na náhrobek?
Ale tak jako všenky, ty nebavěj snad nikoho ne ?
, dobrá volba Tě pak prodám... a nebo
Vzhledem k tomu že jsem tu jeden z nejmladších tak až každej z vás umře tak vác nechám předělat na diamanty a na konci svýho života budu nosit náhrdelník s celým Skyrim4Fan ! Ženiální to plán
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.