Tak přišlo vízo a upřímně je mi líto sestry. Je na tom hůř a teď má zakázáno i se jen vyskytovat v místnosti se zapnutým počítačem nebo televizí a musí se až do Vánoc každej den jen učit... A dneska má narozky... no... na druhou stranu, máme doma šunku
Nagouši, zmiňoval jsi, že tě zajímá virologie, tak mám pro tebe pár novinek, co jsem si přinesla z dnešního povídání o objevech ve virologii a připadaly i obzvlášť super.
1) Letos byly objeveny gigantické viry, jsou velké jako menší prvoci (!!! to znamená, že je můžeš vidět pod mikroskopem !!!) a byly pojmenovány poeticky Pandoraviry Prý je objevil nějaký vědec v rybníčku v kampusu jedné přírodovědecké fakulty v Austrálii (s kámošem si myslíme, že je to proto, že přírodovědci jsou prasata a studenti určitě lijou do toho rybníčku všechno možný od chemikálií přes biologickej odpad až po GMO a pak z toho vznikají obří viry, bioteroristi jedni! )
2) Obzvlášť mi ale udělalo radost zjištění, že kromě bakteriofágů byly relativně nedávno objeveny i virofágy Tj. viry parazitující ve virech. To už je svět vážně na hlavu.
BW: V kontextu s moderním uměním jsi to vkustku správně pochopil
Tas: Teď se ještě víc chci stát parazitologem Ty opravdu umíš dělat reklamu
Ale fakt. Obří viry z odpadkovýho rybníčku? EPIC ! Vir parazitující na virech ? Jo, nedejte jim nic zadarmo !
Krutě,
takže to znamená,
že som právě
napsal básničku
BTW Tas, jdeš do mýho seznamu Nejoblíbenějších osob Sic žádnej nemám, but who cares XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Na Chatu nakonec vyhrál Lokiho právník který jsem byl já který ve skutečnosti byl Loki. Zavřel do vězení jak falešnýho Lokiho tak Odina a získal hodně velký odškodný. A BW žil šťastně až do smrti XVI...............................................................[Dcery Nebes]
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
@Len: Tím jsem myslel, že to bylo tak květnaté a vytříbené, a ne, že se to rýmovalo
@Tasi: O virofázích už jsem věděl, to první je dost zajímavé a asi s tou teorií nejste zas tak daleko od pravdy
@BW: Nepochopil. Tam je pak důraz na rytmiku. Třeba Shakespear hojně používal ve svých hrách volného verše, tzv. blank verse
Ne, pardon, to jsem tě mystifikoval - to je jen blank verse. Jo, volný rým je prostě... nic, no
@Mopi: To miluju, tenhle přístup rodičů... Asi si neuvědomují, že tím ničeho dobrého nedosáhnou. Netvrdím, že mají být rodiče k dětem ve všem shovívavý, ale tahle nesmyslná omezení nebo tresty jsou k ničemu. Akorát ti znechutí jak pobyt doma, tak vzdělávání se ve škole. Nemluvě o tom, že vyvozovat toto ze známek na ZŠ a ještě k tomu ze čtvrtletního vysvědčení mi přijde úplně na hlavu... No nic. To je na každém, tohle je jen můj názor - cítím s tebou
Upravil/a nagasadowcz dne 14.11.2013 22:06
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
No já nevím Lene, kdo pak převezl úplně všechny ? To mi zní víc jako Loki XVI...............................................................[Dcery Nebes]
BW: Super, už se na tebe těšíme No, ona se tradiční parazitologie nezabývá viry.. my máme na starosti lepší potvory (virologové by nesouhlasili, ale virologové tu teď nejsou ). A teď si vem, že takových zajímavostí je biologie plná, ale ve škole vám o tom nikdy nic neřeknou- tam vás radši učí recitovat něco, co je ještě ke všemu většinou blbě
Naga: Sakra, začínám mít dojem, že jsem jediná, kdo o tom nevěděl Ale i tak je to super. Toho prvního virofága pojmenovali Sputnik
@4FAN: To je tak roztomilé, jak se Len vždy dopasuje do role nějakého krutopřísného badass tvrďáka a kompenzuje si tím, že ve skutečnosti není tak cool Nic ve zlém, taky jsem to tak v pubertě měl, než jsem pochopil, že je to k ničemu a že jsem borec sám
@BW:Ale já přišel u prostřed přelíčení!
@Naga: Pff já jsem borec sám o Lenovi A není to roztomilé! A ve skutečnosti možná nejsem ani badass ani cool, ale každopádně jsem prostě Len a to je občas více než-li to
CHceš pochvalu a sušenku? A to, že to je něco naprosto jiného sem nepatří, to je vedlejší
Každopádně moc ti děkuji milorde
E:Ligosi neboj
@Tasemnice: Sušenku i pro tebe ty náš parazite
Upravil/a Leneren dne 14.11.2013 22:25
@Tasi: Ha! Anorexie z obavy případného vyživování parazitického červíka. Myslím, že by ses měla méně soustředit na studium, dostáváš profesionální deformaci! (Bohové, teď jsem málem napsal "defloraci". Freude, Freude, ty kluku ušatá! )
@Len: Dědkuji. Mňamky.
Víte, co by mě zajímalo? Jestli po tom Ligovi fakt někdo jde, nebo si takhle stěžuje z legrace s tím, že se u něj opravdu něco děje a toto je jen alegorie. Někdy fakt nevím, co z toho je asi pravda
Upravil/a nagasadowcz dne 14.11.2013 22:36
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.