Naga: Já vím, ale říkala jsem si, že vás na to určitě nalákám
Mike: A nebo je všem úplně jedno, jaký OS používáš Já dva roky nosila na UJEP tričko UK a taky to všem bylo jedno (předpokládám). Teď zas nosím na UK sešit UJEP.
Whirt: Dobrý! My si stoupli před garáže a nechávali na sebe házet barevný prášek jako při Holi festivalu Na tablu pak byla vždycky dvojice fotek- jak na nás ten barevný oblak letí a jak jsme zmalovaný poté, co doletěl
Upravil/a Tasemnice dne 13.11.2013 20:11
Tak jsem měla dva dny mobil páč to vypadalo že budu mít dobrý známky, ale zapomněla jsem odevzdat čtenářskej deník, tak mám 3 z ČJ, ale prej když budu mít dobrý známky tak mi ten mobil vrátí o Vánocích za měsíc zdar (just kidding, sem tam tu budu)
Len: Já to nestahoval přes torrenty ale hele, ty titulky na Edně přece laděj s tím "Viděli jste minule"
Naga: Což o to, já nějakým záhadným způsobem Google+ mám, ale ty komenty se nedaj číst. Si sakra musím otevírat koment na kterej někdo odpověděl v dalším panelu? WTF?
Aspoň že KONEČNĚ opravili Replay button.
Len/Naga: Vy jste dokoukali teprv první sérii? Teda Naga to možná četl.. ale vy! Vy jste to neviděli Chcu vidět váš ksich až to uvidíte !
Whirt: Made my day Tak srdečně jsem se dlouho nesmál XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
BadWolf napsal:
Len: Já to nestahoval přes torrenty ale hele, ty titulky na Edně přece laděj s tím "Viděli jste minule"
Naga: Což o to, já nějakým záhadným způsobem Google+ mám, ale ty komenty se nedaj číst. Si sakra musím otevírat koment na kterej někdo odpověděl v dalším panelu? WTF?
Aspoň že KONEČNĚ opravili Replay button.
Len/Naga: Vy jste dokoukali teprv první sérii? Teda Naga to možná četl.. ale vy! Vy jste to neviděli Chcu vidět váš ksich až to uvidíte !
Whirt: Made my day Tak srdečně jsem se dlouho nesmál
Jo já jsem zapoměl, že tam je víc verzí a nechal jsem si uložený jen ti bez toho
E:Každopádně, dneska jsem se vykašlal na školu a dostal se až k 5. dílu a je to hodně....zvláštní, ale každopádně napínavé
Upravil/a Leneren dne 13.11.2013 21:33
Jen mě tak napadlo, blíží se konec čtvrtletí, nechtěli by se zde ti, kteří jsou ve spárech škol, pochlubit svými známkami?
Upravil/a Leneren dne 13.11.2013 21:44
Leneren napsal:
Jen mě tak napadlo, blíží se konec čtvrtletí, nechtěli by se zde ti, kteří jsou ve spárech škol, pochlubit svými známkami?
....like SRSLY? Zrovna jsem řekla že kvůli tomu budu mít zaracha na 3 měsíce a ty chceš aby mi lidi ještě připomínali že maj horší známky, ale já jediná mám přísný rodiče? Well fuck you, hell no
Tak já bych se svými pochlubil, aby se ostatní rozhýbali a aspoň budou mít místní drbny o čem drbat
Blik
E: Mopi to jsi nezažila moje rodiče, když se občas na ten net kouknou, věř mi, že i Bolt by mě pak horko těžko předhonil
Upravil/a Leneren dne 13.11.2013 21:50
no ne, ale jako jediná mám čtvrtletní zarachy za jednu trojku E: Tím pádem už budu mít 9 měsíců skoro nepřetržitej zarach... to potěší
Upravil/a Mopidu dne 13.11.2013 21:52
Já jsem si je naštěstí udobřil, a možná i trošku zakryl, ale kdyby o některých těch průměrech věděli, už dávno visím nad futrama
Upravil/a Leneren dne 13.11.2013 21:52
Já nejsem ztracená existence, já tam Ligovi napsal páč mi ho bylo líto A jak říkám, stejně karty nevyložil
Ale co se týče torrentů tak jsem ztracená existence, to je pravda
Známky? No... *cough* *cough* to radši vynecháme...
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Mopi: No tak takovouhle zpětnou vazbu jsem fakt nečekala Dobrý je, že zatímco cca do 15 let jsem s tímhle měla fakt problémy- já měla průšvihy i kvůli dvojkám a jak nebylo vyznamenání, byl problém, bylo to fakt strašný..- tak teď, když mě konečně studium skutečně baví, mě rodiče přemlouvají, ať to s tím studiem nepřeháním, ať si taky někdy odpočinu a věnuju se zábavě Třeba se taky dočkáš
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.