1) Ne.
2) Ano.
3) Ano. A jsou u nás i sehnatelné předměty tohoto námětu "I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
Hm... Omlouvám se, máš pravdu, ten jsem si to kontrolovala. Omlouvám se za zmatení
Ne, není z Wallace a Gromita... I když možná se tam ta dotyčná bytost objevila, ale tenkrát ještě neměla jméno
Není to Gromit ani jiný pes
Upravil/a PrincessLeia dne 10.11.2013 16:46
"I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
1) Je to nějaká kočka?
2) Nějaký křeček?
3) Slon?
4) Kočkovitá šelma?
5) Vysoká zvěř?
6) Veverka?
7) Žirafa?
8) Nějaký jiný hlodavec než výše uvedení?
9) Klokan?
10) Nějaký vodní tvor?
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Naga: Nic Ale protiže nechci, abys mi to zase vzdal, poradím ti, abys hledal mezi domácími zvířaty "I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
BINGO! Řekl/a jsi sice název seriálu, ale vlastně i postavy, kterou jsem měla na mysli Takže ano, byla to OVEČKA SHAUN! Pro ty kdo nejsou fanoušky nebo nesledují nebo o tom prostě neslyšeli, český překlad je matoucí. Shaun je chlap Je to vlastně beránek Shaun
Kissko, zadáváš
Upravil/a PrincessLeia dne 10.11.2013 20:12
"I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
Gratuluju, kissko. Na první straně ve druhém příspěvku máš názorně předvedeno, jak aplikovat pravidla zadávání v praxi. Projdi si je a pokud pořád nic, napiš, že se této výsady zadávání vzdáváš, a já hodím nové zadání
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Jsi:
6) Hlavní postava?
7) Vedlejší postava?
8) Člověk?
9) Jiná rasa?
10) Máš nadpřirozené schopnosti?"I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.