Já tyhle filmy neznám, tak doufám, ze mi bude stačit znalost germánské mytologie
1) Thor
2) Loki
3) Ódin
4) Postava mimo mytologii?
Knížka Ranhojič od Noaha Gordona. Vždycky když mi chybí motivace ke studiu, vzpomenu si, jak hlavni postava ceszovala z Anglie az do Persie jen aby se mohla učit od mistra Avicenny. Skvělé dílko, i když napadne připomíná Waltariho Sinuheta..
Jsem Loki. Sorry guys, ale já myslela, jak to bude jednoduché. Je to velmi známé jméno severské mythologie, Thor je slavný komiks a nyní už i druhý (když nepočítám Avengers) známý film, takový který se přehlíží hůře než jiné. A Loki se objevuje všude
Ta správná otázka, kterou jsem stále čekala, jelikož jsem věřila, že vám vše usnadní, byla zeptat se, jestli se třeba nejedná o mythologii. Pak by stačilo uhádnout severskou a to už bylo vcelku snadné, jelikož je Loki významným jménem.
Nevadí, hlavně že je to v suchu
Naga - já ti říkám nevzdávat se! Ten seznam očekávaných film, co jsi sem dal, byl skvělý nápad a Thor byl hned nahoře. Myslela jsem, že už to máš v hrsti
Upravil/a PrincessLeia dne 03.11.2013 13:27
"I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
nagasadowcz napsal:
Loki je jeden z mých nejoblíbenějších filmových padouchů. Tom Hiddleston je prostě borec
Přesně, výborná rozporuplná postava, která tě dokáže přinutit ji nenávidět i litovat. Na nadcházející díl se velmi těším! Tom Hiddleston je famozní herec.
1) Vědec?
2) Politik?
3) Evropan?
4) Američan?
5) Asiat?"I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
1) Angličan?
2) Francouz?
3) Němec?
4) 20. století?
5) 19. století?
6) Dřív?"I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
1) prelát?
2) protestantský aktivista?
3) žil ve středověku?
4) novověku?
5) pokud ano (4), pak v raném?
6) středním?
7) žil v době, kdy byly v módě paruky (jakékoli)?
Hmpf... Takže nějaký významný politik na kolem roku 1492...
Dobrá tedy: 1) Španěl?
2) Portugalec?
3) Ital?
4) Řek?
5) Figurovala jsi nějak významně ve třicetileté válce?
6) Byla jsi diplomat?
7) Byla jsi na dvoře některého z tehdejších králů?
8) Jsi ve školních osnovách?
9) Zapsala ses do historie nějakým činem významným pro tvůj národ a stát,
10) nebo činem mezinárodně významným?
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.