Nechcete se na chvíli zastavit na chat?
Jsem tam já a SH a Len (ano, až na mě samá skvadra.. )
A navíc mám dnes náladu na vyprávění svých historek z mého žití a dalších, životních mouder Jak už vám napovídám, je to tam dnes plné špásů
EDIT/ Cože?! A já myslel že jsem od Lindgrenové četl všechno O.o
Upravil/a Mahoney dne 24.10.2013 23:48
Jak říká Ligos - tohle je jen Klub nepřátel koal
A Kult Podsvětí je tu už velice dlouhou dobu, v podstatě od stvoření fóra.
Zatímco Uctívači Mika se tu objevili jak paraziti před několika měsíci zčista jasna jak epidemie.
Whirt napsal:
Zatímco Uctívači Mika se tu objevili jak paraziti před několika měsíci zčista jasna jak epidemie.
Objevili se, protože shledali, že Mike je boží!
Mimochodem, nový avatar, přátelé!
Máha: Karkulín je snad nejlepší od ní... asi si to zas přečtu, neb tuto pohádku miluju
Upravil/a Mike dne 24.10.2013 23:50
Tasi: Ok, to bylo velice politicky či biologicky nefér vůči parazitům. Uznávám svoji chybu nahraďte prosím slovo paraziti slovem kobylky, abychom se v následujících příspěvcích nenaváželi do nevinných a velice sympatických parazitů
Whirt napsal:
Tasi: Ok, to bylo velice politicky či biologicky nefér vůči parazitům. Uznávám svoji chybu nahraďte prosím slovo paraziti slovem kobylky, abychom se v následujících příspěvcích nenaváželi do nevinných a velice sympatických parazitů
Tak, děkuji
Jinak ta Ligosova koala vypadá vážně evil, to je manipulace... vždyť jsou ve skutečnosti juzí
Whirt napsal:
Máha: Karkulín je snad nejlepší od ní... asi si to zas přečtu, neb tuto pohádku miluju
Objevili se, protože si jim nasypal cosi do jídla Přece by například metalisti neběželi hned za něčím co má božský původ. Za to takové podsvětí, to je něco jiného
Mimochodem... Ilustrace v Karkulínovi mě doteď neberou. Karkulín byl nakreslenej tak nevkusně.
No jo.. rok vydání 2011, to už není stará dobrá klasika
Jinde zas píšou vydání 2007.. člověk už aby si nebyl jistej ani v literatuře
Upravil/a Mahoney dne 24.10.2013 23:56
BTW, Miku, Nago,... nevím kdo je tu ještě na podobné filmové žánry.. shlédnul jsem totok http://www.csfd.c...0-oddelen/ a líbilo se tak se třeba podívejte, když budete mít volný večer
Whirt napsal:
Objevili se, protože si jim nasypal cosi do jídla Přece by například metalisti neběželi hned za něčím co má božský původ. Za to takové podsvětí, to je něco jiného
Mimochodem... Ilustrace v Karkulínovi mě doteď neberou. Karkulín byl nakreslenej tak nevkusně.
no to teda nééénéééé!!!!! Prostě pouze shledali, že jsem boží! proto!
Jinak kamarádi, dnes jsem měl se svou kamarádkou úplně dilema. Já totiž tvrdím, že letopočty musel vymýšlet nějakej debil.. protože co má za logiku, roku 1800 říkat devatenácté století?! Mě tohlencto pravidlo úplně ničí život abych se přiznal. Jednoduše roku 1800 bych říkal osmnácté století, když to začíná 18 ne? Já upřímě nechápu, proč to ještě nikdo nezměnil, protože já když se musím naučit do testu nějaký letopočet, tak se mi to úplně plete... no doufám že se to třeba počátkem Levoluce nebo tak změní.. no uznejte, nebylo by to logičtější?
Upravil/a Mahoney dne 25.10.2013 00:15
Mike napsal:
no to teda nééénéééé!!!!! Prostě pouze shledali, že jsem boží! proto!
A to ne! Karkulín je ilustrován báječně!
Hele, nevím co je tak božího na narcistické koale, nyní Karkulínovi, ale rozhodně to musí fungovat na lidí se slabší silou vůle.
A ano, Karkulín je ilustrován velice... jak to podat... ne zrovna... pro mé oko. Číst Svatební košili pro mě bylo přijatelnější, než se podívat na to jak Karkulín vypadá. (všechny ostatní postavy vypadali skvěle, jen Karkulín mě odrazoval).
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.