Ano, dobře víme, že Elder scrolly jsou výborné ErPéGé, ale je ještě spousta jiných, výborných her. Napište, u které hry jste se pořádně pobavili, byli nadšení, vyděšení... A nejde jen o elektroniku, vždyť PnP hry jsou v mnoha ohledech ještě lepší.
Bavil mě Rage a někdy si tam jdu jen tak zastřílet. A taky mě baví Arcania, ale teď jaksi na ní nemám čásek. Jo a Fallout NV. Sakra, jak já vůbec zvládám chodit do rachoty?
Ó Skyrime, Skyrime jsi prokletí mé i požehnaní. Já utápím se v Tvých hlubinách a žiji zde život svůj....
hodne slusny RPG je risen...hlavne bojovy mod je 100x lepsi nez ve skyrimu...pak mam rad prvni dva Gothici a opatchovanej a omodovanej Oblivion taky ujde ...Zaklinac 2 to je dalsi bomba, Divinity 2 taky super a pokud mas rad hry s kurervsky moc silnym pribehem tak doporucuju Mass Effect 1,2...a jestli te muzu varovat, tak se obloukem vyhni arcanii
Upravil/a pechynho dne 06.12.2011 22:53
Mass efect mi bohužel nesedl, nemám rád moc scifi, Arcanie byla dobrá, ale datadisk byl katastrofa. Gothic a Risen je srdcovka, bojový system v Risen byl asi zatím nejlepší, Jeste sem zapomel na Dragon Age 1 a 2 taky dobrý.
Jsem moc rád, že se chytlo tolik lidí. Moje top ten je: Baldur II, Fallout II, Kotor I a II, Skyrim, Dragon Age I, Oblivion, starej Betryal at Krondor, Diablo II ( i když to je RPG jen omylem ) a pak možná to New Vegas... A vůbec hraje ješzě někdo papírová RPG?
Ja teď asi 3 dny hraju Lord of The Rings Online,je to sice MMORPG ale pro fanoušky Lotra je to jasná volba ale i neznalci této serie se dobře pobaví
Upravil/a Doomex dne 06.12.2011 23:10
pechynho napsal:
hodne slusny RPG je risen...hlavne bojovy mod je 100x lepsi nez ve skyrimu...pak mam rad prvni dva Gothici a opatchovanej a omodovanej Oblivion taky ujde ...Zaklinac 2 to je dalsi bomba, Divinity 2 taky super a pokud mas rad hry s kurervsky moc silnym pribehem tak doporucuju Mass Effect 1,2...a jestli te muzu varovat, tak se obloukem vyhni arcanii
Mass Effect byl dokonalej v tom, že tam byly krásně vysvětlený vesmírný lodě a tak dál. Vůbec se mi tam líbil ten podklad. Každá kravina je vysvětlená.
pechynho napsal:
Mass Effect byl dokonalej v tom, že tam byly krásně vysvětlený vesmírný lodě a tak dál. Vůbec se mi tam líbil ten podklad. Každá kravina je vysvětlená.
dokonalej byl hlavne pribeh fakt jsem si myslel, ze zachranuju vesmir a uplne jsem se szil s postavama...a vztahy, ktery s nima muzete, to je neco uzasnyho...uz aby vysla 3ka
Upravil/a pechynho dne 06.12.2011 23:46
Hlavne aby uz konecne vysel Guild Wars 2, protoze offlineovky to jsou jen takove zaplaty na par hodin, zatimco online hry vydrzi leta:-)
//Edit co se tyce Old republic vam to vubec nemusi vadit protoze to bude nejvetsi a hlavne nejdrazssi fail v historii mmo:-)
Upravil/a sankuri dne 07.12.2011 00:03
koniaash napsal:
Jsem moc rád, že se chytlo tolik lidí. Moje top ten je: Baldur II, Fallout II, Kotor I a II, Skyrim, Dragon Age I, Oblivion, starej Betryal at Krondor, Diablo II ( i když to je RPG jen omylem ) a pak možná to New Vegas... A vůbec hraje ješzě někdo papírová RPG?
jsem trošku nalitej, takže jsem zase chytrej :-) Jak se jmenoval Theodénův meč, ty znalče :-)
Mých TOP 10 :
Skyrim
Oblivion
Deus Ex: Human Revollution
Mass Effect 1
Mass Effect 2
The Witcher 1
The Witcher 2 Assassins of Kings
Fallout 3
Fallout NV
Dragon Age: Origins
EDIT: Žádnou z těchto her nevyvyšuji nad ostatní, každá exceluje v něčem jiném
Upravil/a KillerKony dne 07.12.2011 00:39
Společník se dá výborně použít jako nosná mula a také jako aktivátor smrtonosných pastí.
Osobne moje srdcovky (tedy ty offline) jsou TES, Fallouty (druhy dil jsem dohral 72x:-)), Mass Effect. Ze starsich pak Baldurs Gate a z jeste starsich klasik je to serie Might and Magic (hlavne dily 6 a 7).
Serie Zaklinac me narozdil od knizni predlohy vubec nevzala, Dragon Age taky docela slabe.
No a nakonec mam obrovskou slabost pro cokoli ze sveta Warhammeru (fantasy i 40k - ten vic)
DrD+ je volovina a ubohej pokus vařit na myšlenlách západu. Jestli chceš class and level ( pro pokročilejšího hráče podle mého nehorázně omezujícího systému, hraj DnD ), ale mnohem lepší jsou sstémy o skillech. Vždy mě napadalo.proč nesmí čaroděj nosit plátovku? Proč nemůže být wariorr šlechtic s vybroušenými způsoby? atd....
Gothic 1, 2 a 3 z pocitu lásky k této značce.. Arcanie nejhorší radoby rpg. Oblivion, Skyrim. Mass Effect a příběh naprosto souhlasím, unikátní. Risen ( piranha bytes jsou pro mne modlou).
Jestli to nemusí být čistě ryzí RPG tak doporučuji např. Dead Island. Si na ostrově plném zombie, a prostě... - přežij. Jsou tam RPG prvky a v kooperaci to zkrátka nemá chybu!
Dovahkiin Dovahkiin.Naal ok zin los vahriin. Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal. Ahrk fin norok paal graan. Fod nust hon zindro zaan. Dovahkiin Fah hin kogaan mu draal
"Dovakhiin? Ty?! HAHAHAHA!!!!" - "Fus-Ro-Dah!" - "ÁÁÁÁÁáááááááááá...."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.