Ahoj
Omlouvám se jestli jste to tu již řešili, ale jak se zbavim patche 1.2? Mám orig. pc a stáhla se mi automaticky přez STEAM aktualizace. Jenže teď mi draci couvají ( i po několika SAVE/LOAD) a při letu strašně cukají (warpují), prakticky se to nadá hrát protože toho šmejda prostě nesejmu...
Dík
KmenDNA napsal:
Ahoj
Omlouvám se jestli jste to tu již řešili, ale jak se zbavim patche 1.2? Mám orig. pc a stáhla se mi automaticky přez STEAM aktualizace. Jenže teď mi draci couvají ( i po několika SAVE/LOAD) a při letu strašně cukají (warpují), prakticky se to nadá hrát protože toho šmejda prostě nesejmu...
Dík
Tak to se už také těším. Né že bych měl problémy s draky. Zatím lítají jak mají, ale některé chyby bych opravené uvítal.
Ó Skyrime, Skyrime jsi prokletí mé i požehnaní. Já utápím se v Tvých hlubinách a žiji zde život svůj....
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.