1) Ne.
2) Ne.
3) Ano.
4) Ne.
5) Ne.
6) Ano.
7) Ne.
8) Ano.
9) Ne.
10) Ne."I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
1) měla jsi bratra?
2) zemřel na bronchitidu?
3) měla jsi sestru jednu?
4) byla jsi jedináček?
5) měla jsi více sourozenců?
6) publikovala jsi pod pseudonymem?
Mike - jak říká Naga, Jane Austen už je mrtvá přesně 196 let a hlavně ji vyloučila již část odpovědí - měla jak bratra, tak sestru, nikdy nebyla vdaná, nikdy neměla děti.
A ano Charlotta také nejsem, když nejsem ani Emily Takže tři sestry Bronteovy padají
Naga
1) Ano.
2) Ano.
Upravil/a PrincessLeia dne 09.10.2013 18:47
"I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
Už jste tak blízko
Ale ne, nejsem George Eliot. Jak už jsem odpovídala - nepsala jsem pod pseudonymem "I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
nagasadowcz napsal:
@Leia: A jo, vlastně... To bych ty ženské musel znát. Já krom Rowlingové nic, co napsala ženská nečetl (s tím, že by se mi to líbilo) No offence.
O to těžší jsem si říkala, to budete mít
Mike - Ne.
Chcete nějakou nápovědu nebo to nevzdáte? "I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
Jde o to, o čem soudíš, že je zemřít mladý Ale po 50 zemřela.
No, to by mne mrzelo, kdybyste to vzdali oba. Musíte být rádi za výzvu Aspoň budete o něco více znalí
Upravil/a PrincessLeia dne 09.10.2013 21:53
"I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
EDIT: A ještě poradím, že měla blízko co do činění právě se zmiňovanou Charlottou Bronteovou
Upravil/a PrincessLeia dne 09.10.2013 22:19
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.