Commenus napsal:
Ale co, hádat se v žádném případě nechci. Stejně většina z vás tu hru alespoň zkusí a teď dělají Zagorku, protože je to na tomhle fóru zrovna v módě
Já jsem těžce nemainstreamový člověk ale zahrál bych si to kdyby to nebylo za měsíční poplatky
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Mno, celkem jsem si ale oddychl, když se i další přidali s tím, že by si takové poplatky dovolit nemohli. Lekl jsem se, že jsem jediný, kdo žije z výplaty do výplaty... (A ne, že bych vám to přál, není to žádná sranda)
Takže, jak říká EldeR - my, co takto žijeme, musíme počítat každou kačku. Toto je pro nás zbytečný výdaj navíc, co si nemůžeme dovolit.
Commenus napsal:
Ale co, hádat se v žádném případě nechci. Stejně většina z vás tu hru alespoň zkusí a teď dělají Zagorku, protože je to na tomhle fóru zrovna v módě
Hádat se nechceš, tak co potom meleš stále to isté a podpichuješ. Kto zkusí, ten zkusí, ale určite to nebude na základe toho čo si napísal v prvom príspevku. Nech lidi, ať sa o tom rozhodnou sami podle vlatsní vúle a né na akési agitaci. Čo nevieš strávit, že väčšina s tvojím názorom nesúhlasí, dokonca tu vytýkaš niečo o novej móde. Však sa zobuď a nechaj nes si to členovia medzi sebou preberú, či sa to oplatí či nie. Proste nech lidi ať se rozhodnú za sebe, či sa im to oplatí skúsiť, prípadne vôbec za tie prachy hrát.
Upravil/a Starec dne 22.08.2013 13:53
Ježišmarjá, co furt řešíte? Nikdo tu nikomu necpe svůj názor. To byste pak o každém, kdo svůj názor řekne, mohli tvrdit, že ho vnucuje. Že on opakuje ten svůj a prosazuje ho? Ale vždyť ostatní dělají to samé! Je to prostě výměna názorů. Copak se musí každá debata nutně dobrat konce s jasným výsledkem a kompromisem? Není někdy zajímavé se jen tak pobavit? Vždyť přece o nic nejde.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
Ježišmarjá, co furt řešíte? Nikdo tu nikomu necpe svůj názor. To byste pak o každém, kdo svůj názor řekne, mohli tvrdit, že ho vnucuje. Že on opakuje ten svůj a prosazuje ho? Ale vždyť ostatní dělají to samé! Je to prostě výměna názorů. Copak se musí každá debata nutně dobrat konce s jasným výsledkem a kompromisem? Není někdy zajímavé se jen tak pobavit? Vždyť přece o nic nejde.
Jsem rád, že se našel i někdo, kdo má v téhle diskuzi rozum (včetně mě).
Díky, nago.
nagasadowcz napsal:
Díky, nago.
Však nikdo krom tebe, nikomu svůj názor nenutil. Tak nevím, proč bychom my ostatní, neměli mít rozum.... ?!
nagasadowcz napsal:
Díky, nago.
Však nikdo krom tebe, nikomu svůj názor nenutil. Tak nevím, proč bychom my ostatní, neměli mít rozum.... ?!
Vždyť vy jste nedělali nic jiného! Já se pak jen bránil
Upravil/a Commenus dne 26.08.2013 17:13
nagasadowcz napsal:
Díky, nago.
Vždyť vy jste nedělali nic jiného! Já se pak jen bránil
Naga napsal:
Tak i ja prispeji svoji troskou do mlyna... po delsim odehranem case v Tes Online musim nakonec par svych namitek stahnout( i kdyz mi zde par veci porad vadi).. tim se rovnou omlouvam Papouskovi ,mel si s tim sluncem pravdu,jen jednou sem tam diky svemu" stesti "zazil slunecno,jinak co se tyce grafiky je pekna i kdyz par nedodelku taky ma ,no kazdopadne tady je to slibene video Parrote .. spise jen brouzdani nez honba za nedokonalostmi. ale slib je slib
Upravil/a Readyxx dne 04.10.2013 02:41
No ano preci jen docela je,jen je pro me tes srdcovka a nejak sem pred tim nez to vubec vyslo doufal ze to bude naprosta bomba ve stylu skyrim online ,ze se vic odvazou,ze zbori zavedene stereotypy,jako par napadu tady je ale tim ze ji mam tak rad sem chtel proste vic
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.