Zrovna pracuju na "debutovém" EP, které sem pak hodím. Budou-li dobré ohlasy, nacpu to i na youtube. Bude to mít tři části, prozradím vám jejich lakonické názvy:
1) Prologue
2) That Middle Part
3) Epilogue
Záchvat tvořivosti jsem holt vyplýtval na hudbu, no
BTW, album samotné se jmenuje "No Idea Whatsoever"
EDIT: @Tasi: Ten dokument mě celkem pohltil. Zbývá mi už jen poslední díl, ale teď už musím jít spát, poněvadž u toho usínám. Je to vskutku fascinující obor, začínám tě chápat víc a víc
Upravil/a nagasadowcz dne 18.09.2013 03:15
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
• Každý může mít v podpisu maximálně jeden obrázek o maximální velikosti 615x160px
• Počet znaků by neměl být vyšší než 250 a mezi jednotlivými slovy/větami nesmí být velké mezery
Naga: Dneska o půlnoci musím sedět u PC, protože bude bitva o to, kdo si rychleji rezervuje umístění předmětů v rozvrhu, tak si dám taky Monsters maratón, abys toho nakonec nevěděl ještě víc než já, která se tím chce živit, to by bylo blbý
Ale jsem ráda, že tě to baví- myslím, že by tě bavila i ta knížka
@Tasi: Beztak jo. Vrhnu se na ni, jak se mi uvolní pár přednostních literárních položek z "to-read-list"
A víc vědět určitě nebudu, protože si zásadně nepamatuju jejich názvy a co který způsobuje Já akorát můžu po tomhle seriálu říct "existuje jeden parazit, který..." a pak do toho nejspíš pomotám vlastnosti dalších tří potvůrek
@Mike: Nechval dne před večerem...
Upravil/a nagasadowcz dne 18.09.2013 12:45
nagasadowcz napsal:Já akorát můžu po tomhle seriálu říct "existuje jeden parazit, který..." a pak do toho nejspíš pomotám vlastnosti dalších tří potvůrek
A tak vznikne základ pro ten tvůj horror
Upravil/a Tasemnice dne 18.09.2013 12:54
Promiň, ale příspěvky tohoto typu jdou fakt mimo mně... (mno, ale furt lepší odpovědět dvakrát, než vůbec. I když pak ta druhá odpověď pozbývá veškerého smyslu a významu...)
Upravil/a Ligos dne 18.09.2013 13:10
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.