Zdravím přátelé u naší pravidelné show LEN HLEDÁ TALENT!V dnešním díle hledáme pisálka!Budete to vy?Nebo vy?Či vy?!Hlásí se někdo na tuto strastiplnou výpvaru za pohádkovým pokladem?Když vídím, že se ostýcháte osvětlím vám o co se jedná!Musíte vymyslet jak se k sobě dali uprchlý komunistický vrah, kterého dostal Dalajláma a studentka na katedře zabíjení!A aby to nebylo vše, tak se to odehrává v zombie apokalypse!Odměny jsou následující:Setkání s Mickey mousem.Deseti! deseti! sekundový rozhovor se mnou!Či koruna americkoruská!
MortuusDominus napsal:
To nemá chybu (neuvěřitelné ) .... nemáte tam takových sranda regálů víc?
Podle mě je tamní vedoucí úplný magor. Je třeba zcela normální najít akční cenovku, kde je přeškrtnuté úplně stejné číslo, jako je to "akční" nové
Upravil/a Parrot dne 16.09.2013 18:10
@Parrot: No a u nás nedávno celý Tesco předělali tak, že se v něm nyní nikdo nevyzná a každý půl hodiny hledá to, co před tím bylo běžně k nalezení na "obvyklých" místech.
Nehledě na způsob rozestavění regálů (např. prací prášky hned vedle ovoce a zeleniny)...
A pak slyšíte z těch jejich repráků: "Tesco - nový zážitek z nakupování..."
Ligos napsal:
@Parrot: No a u nás nedávno celý Tesco předělali tak, že se v něm nyní nikdo nevyzná a každý půl hodiny hledá to, co před tím bylo běžně k nalezení na "obvyklých" místech.
Nehledě na způsob rozestavění regálů (např. prací prášky hned vedle ovoce a zeleniny)...
A pak slyšíte z těch jejich repráků: "Tesco - nový zážitek z nakupování..."
Je to zážitek jak stehno....
LOL
Len: Havlíčkova 1265/50, 767 01 Kroměříž
Upravil/a METTALIC dne 16.09.2013 18:49
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
@Mike: A ta se povedla - za to máš mé výjimečné DOBŘE TY!!
@Tasi: Ne, Len se pokouší být vtipný a kreativní
@Parrot: Tak nějak by to vypadalo, kdybych někdy nějaký obchod řídil já.
@Ligos: No jo, klasická strategie. Přemístíme to a lidi při hledání najdou deset tisíc věcí, které nepotřebují, ale protože jsou v akci, stejně si je koupí.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Mám taky pěkný zážitek z obchodního řetězce. Fronta přes celej obchod, lidi nasraný...a najednou se do toho ozve hlasatelka: "Pan Salát, nechť se okamžitě dostaví do oddělení zeleniny! Pan Salát do oddělení zeleniny!"
A všichni v té frontě jsme se začali smát. Jak málo stačí k zaplašení negativních emocí...
Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy.
Asiel z Ponurvalu napsal:
Mám taky pěkný zážitek z obchodního řetězce. Fronta přes celej obchod, lidi nasraný...a najednou se do toho ozve hlasatelka: "Pan Salát, nechť se okamžitě dostaví do oddělení zeleniny! Pan Salát do oddělení zeleniny!"
A všichni v té frontě jsme se začali smát. Jak málo stačí k zaplašení negativních emocí...
taky dobrý
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
@Tasi: Jo, tos vlastně psala... Jak že to je? Že když to najdou v jelenovi, či v čem, tak je to někde vyhlášená pochoutka?
Upravil/a nagasadowcz dne 16.09.2013 20:47
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
vy se bavíte o obchodech? Já tam jednou strávila hodinu jen proto, že jsem se nemohla rozhodnout jestli si má koupit červenou tužku, nebo modrou tužku nakonec jsem si řekla "oooh, F**k it" a vzala jsem obě
Naga: Máš bod za to, že sis vzpomněl, ale to v jeleních játrech je motolice Ty mi zní trochu chutněji než tasemnice. Z těch se zase jí jenom larvy, ale nevím z kterých druhů přesně.. a předmět "kulinářská parazitologie" jsem bohužel na naší škole nenašla (až tam budu učit já, založím ho)
Upravil/a Tasemnice dne 16.09.2013 20:56
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.