EDIT: Konečně šavlozubák!
EDIT2: Jinak zítra mi držte palce. Mám svou první hodinu baletu (v roli vyučujícího ).
Upravil/a PrincessLeia dne 15.09.2013 21:07
"I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
Mimochodem, včera jsem předala dárky bratranci. Balení se mu líbilo natolik, že strávil víc času rozbalováním než já balením, protože nechtěl obal poškodit
Upravil/a Tasemnice dne 15.09.2013 21:20
Tasemnice napsal:
Koukám, že teď se pomlouvá sexualita všeho okolo
Mimochodem, včera jsem předala dárky bratranci. Balení se mu líbilo natolik, že strávil víc času rozbalováním než já balením, protože nechtěl obal poškodit
"I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
PrincessLeia napsal: Mockrát díky! Hm... šavlozubý tygr. Tak to se těším A už brzy. Skvělé.
Hele, my jsme vážně skvělá rodina. Jenže táta je podle nás v krizi středního věku, tak se to v tomhle směru trošku sype. Jak říkáš - snad se to co nejdříve přežene. A teď už je mi líp
Ber to v klidu .. .tímhle si projde víceméně každý. Občas mám pocit, že mám taky krizi středního věku...
Která ti začala v 16ti letech!
Lordes: Ahoj, ahoj, máme nastavenou možnost přihlášení se pouze pro Českou a Slovenskou republiku.
V 16ti rozhodně ne, kolem 30 možná .... .ale o tom ty nemůžeš jako dítko školou povinné ještě nic tušit
A pořád lepší krize středního věku, jak krize sexuální identity
já NEJSEM dítko školou povinné!!! Základku mám už za sebou... dáávno!!!!
.. pfff To jsem tu zas něco řekl.
nagasadowcz napsal:
@EldeR: Asi tak.
@Mike: Lišáku, tentokrát si zas tak mazaný nebyl - tohle už budeš mít na talíři nejspíš pořád
@Diego: Jsem rád, že se líbí. Taky už ji konečně musím dokoukat. A přečíst knihy!
Děkuji.
To toho máš v plánu opravdu mnoho. Mě samotnou Hry o trůny nelákají, ale brácha to čte a knihy jsou prvotřídně tlusté. Jak že si to říkal? Snad to do důchodu stihnu?
Jinak, koukáte tady někdo na Sherlocka s Bendictem Cumberbatchem? "I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.