Parrot: Ale ono to jde fakt mimo mě, asi jsem to prostě nepochopil, ale vulgární Travolta mě vůbec nenadchnul, ale věc názoru.
Jinak, na csfd jsem se pokoušle udělat si účet, ale neudělal jsem ten test, tak jsem se na to vybodl...
Mike napsal:
Parrot: Ale ono to jde fakt mimo mě, asi jsem to prostě nepochopil, ale vulgární Travolta mě vůbec nenadchnul, ale věc názoru.
Jinak, na csfd jsem se pokoušle udělat si účet, ale neudělal jsem ten test, tak jsem se na to vybodl...
V pohodě, já ti to neberu! Jen jsi mě trochu...zaskočil, protože na Slovním fotbalu dáváš perfektní filmy
No, díky.
Hele, záleží. Některé mě baví, některé ne, a nezáleží na žánru. Prostě to nemám rozdělené. Co mě baví, to mě baví - film od filmu, jednotlivě.
Jinak, Nago, s hodnocením filmu Hon s tebou pouze souhlasím, tak, aby ne, když jsem ti ho vnutil ke shlédnutí, že? A koukal jsi na Rodinnou oslavu a Krále tančí (konečně už??) ?
Dobré ráno! Já se bohužel nemůžu zdržet, ale šla jsem vás zkontrolovat "I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
nagasadowcz napsal:
Dobré ráno přeju. Musím začít číst ve dne, abych nechodil tak pozdě spát
Můj případ Už do postele zalézám později než je zdrávo a vždy před zhasnutím se se záluskem koukám na ležící knížku a rozum mi říká: "Nech ji ležet, zhasni a zalehni." Ale ruka se natahuje, svírá, otevírá a rozum může jít k šípku.
Upravil/a PrincessLeia dne 15.09.2013 12:21
"I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
To bys koukal, jak pozdě umím jít spát Zejména když se jsem rozhodla v minulých týdnech občas pustit Skyrim večer na "hodinku". Ani jsem netušila jak a bylo po 2.hodině dopoledne Čtení mě přeci jenom uchlácholí ke spánku dříve než boj s drakem. Ale pravda, přiznám se, že se snažím v poslední době dostávat do postele dříve než... než dříve
Ale dnes je neděle, takže já musela vstávat brzo tak jako tak... Plus mi opravdu méně spánku stačí v poslední době.
Upravil/a PrincessLeia dne 15.09.2013 13:24
"I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
nagasadowcz napsal:
P.S.: Kolem druhé já chodím přes prázky spát normálně. Pozdě je u mě ve 4 ráno
Jo, kolem čtvrté je to o prázkách už přeci jen pozdě. Já to totiž beru měřítkem "Kdy už začíná být poznat, že svítá" Většinou to odpískám mezi druhou a třetí, kdy je ještě tma.
Upravil/a Whirt dne 15.09.2013 14:04
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.