Mike napsal:
Ještě, že nehraju. Koukám, kolik peněz bych v tom utopil...
No, hrát můžeš, ale musíš ty hry nakupovat s rozmyslem . Třeba jako já, jsem minule koupil celej balík Alana Wakea za 75 kč a přitom běžně stojí nějakých 950 kč.. musíš nakupovat ve slevách no já třeba hry, které ve slevě nejsou nakupuju úplně minimálně
Graham Chapman: Pan Wentworth mi prostě řekl, abych sem přišel a řekl, že v mlýně je nějaký problém, to je všechno! Nečekal jsem Španělskou inkvizici!
[zazní mohutný disharmonický akord]
[Lítačky se otevřou a Kardinál Ximinez Španělský [Michael Palin] vstoupí, doprovázen dvěma mladšími kardinály. Kardinál Biggles [Terry Jones] má leteckou kuklu a brýle na hlavě. Kardinál Fang [Terry Gilliam] se divně šklebí, kroutí očima a je prostě Kardinál Fang]
Palin: NIKDO nečeká Španělskou inkvizici! Naší hlavní zbraní je překvapení... Překvapení a strach, strach a překvapení... Našimi dvěma hlavními zbraněmi jsou strach a překvapení... A nemilosrdná výkonnost... Našimi třemi hlavními zbraněmi jsou strach, překvapení a nemilosrdná výkonnost... A téměř fanatická oddanost Papeži. Našimi čtyřmi... Ne... Do naší hlavní výzbroje... Mezi naše zbraně... patří takové prvky jako strach, překvapení... Zkusím přijít ještě jednou...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.