Ahoj
dnes se mi stala takova neprijemna vec, Ve Skyrimu mi z niceho nic zacaly padat FPS
hral sem doted na high az do 10. levelu.
Problem je proste ze 15s hraju normalne a pak na 3 sekundy dostanu ten pad FPS a FPs mi spadnou tak na 3 nebo tak nejak. Googlil jsem to, zkousel jsem vsechno (prehodit neco v nastaveni, LOW grafiku, vypnout programy bezici na pozadi, vypl jsem i net na PC) ale nic nepomohlo, tak se ptam jestli to nekdo z vas nejak resil, popr. jak vyresil, protoze hra je v takovem stavu opravdu nehratelna.
Hardware podle me nebude problem, kdyz sem hru hral nekolik dni bez problemu, ale stejne sem napisu specifikace
Mam Ntb lenovo z-500
CPU: Intel i5-3210M 2.5 ghz
GPU: Nvidia Ge-Force GT 645M
RAM: 4GB
Disk: Nevim presne, ma 5,4k otacek a 1 tera
S zadnou jinou hrou takovy problem nemam, hraju bez problemu BF 3 na High, takze jak rikam podle me v HW problem neni. Dokazal by mi nekdo poradit co s tim ?
Mody ne, jenom DLC Dawnguard a hearthfire nebo tak nejak se jmenuji, hral jsem to s nima celou dobu, uz jednou sem na ntb celej skyrim vyjel a bylo to bez problemu
launcher nebo program, uplne ti nerozumim proste otevru skyrim otevre se mi tabulka kde mam play, datafiles,options a tak, dam play a hraju
Upravil/a ShockWaveCZ dne 11.09.2013 21:46
Pořiď si originál......
Pokud i nadále budeš mít stejný problém tak znovu napiš a my se Ti pokusíme pomoct......
HW nebude problém, spíš mizernej crack.....
Tím pádem: jako warez si budeš muset poradit sám a nebo hledat pomoc jinde....
A než se ohradíš: vůbec se nezmiňuješ o Steamu, takže zaručeně nemáš originální hru.......
Pokud se pletu, smíš mě nakopnout.....
ALE NE DO KOULÍ !!!!!!!
Problem vyresen, neptejte se jak, proste to najednou jede...
Warez mam, datafiles mi kliknout jdou (nastavoval jsem to nekde v konfigu, protoze jsem tam nahazel ty 2 mody ale hra se porad spoustela bez nich, celkem sranda ze sem hral do 30. levelu a neuvedomil sem si, ze hraju bez tech modu D)
Skyrim jsem chtel poridit ve steam sale, ale nejak jsem to prehodnotil na starcraft 2 (popripade gta 5) kvuli multiplayeru
asi muzete lockovat, zadnej fix na to nejspis neni
Upravil/a ShockWaveCZ dne 12.09.2013 19:19
Aspoň že bol úprimný. Ono je s tým Steamom niekedy problém. Ja som nedokázal stiahnuť hru Deus.Ex.Human.Revolution, dostal som to ako bonus ku graf. karte. Bol som nútený použiť warez a dohral v pohode. Proste ak má niekto slabší net, prípadne dôjde k výpadku, je odstavený. Tak ani nie čudo, že potom sa obracajú na ckeknute hry. Bodlo by na Steame dávkové sťahovanie.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.