METTALIC napsal:
Tak co Mahoney už máš Amnesii 2?? Teď to instaluju :3
Jo jo, už ji mám nainstalovanou Ale chci ji rozehrát až v pátek v noci, děsně moc se těším
Hele Máho podepsalo se na mě že jsem Amnesii dlouho nehrál
Ty jo, známej co zrovna hraje říká, že je to docela psycho a lepší než jednička, to jsem moc rád . Akorát absence custom stories mě dost mrzí a já děsně doufám, že je časem přidají... a hele, nezapomeň mi napsat jaký to je, protože já do toho pátka snad nevydržim čekat
No hele je tam abscence inventáře a oleje ale jinak psycho běhal tam jakejsi hrbáč kterýho jsem teď potkal a samozřejmě jsem utekl. Ale ten hajzl nezmizí jako v jedničce on tam zůstal Jdu si hodit sprchu a pak jdu pokračovat
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
METTALIC napsal:
Tak co Mahoney už máš Amnesii 2?? Teď to instaluju :3
Jo jo, už ji mám nainstalovanou Ale chci ji rozehrát až v pátek v noci, děsně moc se těším
Hele Máho podepsalo se na mě že jsem Amnesii dlouho nehrál
Ty jo, známej co zrovna hraje říká, že je to docela psycho a lepší než jednička, to jsem moc rád . Akorát absence custom stories mě dost mrzí a já děsně doufám, že je časem přidají... a hele, nezapomeň mi napsat jaký to je, protože já do toho pátka snad nevydržim čekat
No hele je tam abscence inventáře a oleje ale jinak psycho běhal tam jakejsi hrbáč kterýho jsem teď potkal a samozřejmě jsem utekl. Ale ten hajzl nezmizí jako v jedničce on tam zůstal Jdu si hodit sprchu a pak jdu pokračovat
Cože? On tam není invent? A kde teda vidíš, kde máš věci? A on tam není olej?! Proklatě, to jsou mi vymoženosti
Ty věci se tam pouze nanosí ručně a s tim olejem ono to má i sovu výhodu. Oni olej nahradili scripty příklad Před očima ti proběhne ten hrbáč a do toho ti tak hnusně začne blikat ta lampa a pak se na chvíli uplně zhasne
No nic jsem plně osprchován a jdu tu potvoru pozvat na kávu.
Hele nechceš abych sem hodil screen tý potvory???
4fan: Včera byla akcička na Far Cry 3 tak jsem si koupil deluxe edition a vidím že to má Co-Op nedal by tu někdo někdy???
Tasemnice: NN měl jsem tam napsaný že jsem Robot na baterky jak předpověděl Elder. Ale už jsem Dragon Priest (tím myslím samozřejmě lvly na fóru)
Hele Ban na Steam bych nevydržel. Víra v boha my nevadí ale ti lidi ano.
Tasemnice napsal:
Mett konvertoval ke křesťanství nebo dostal ban na Steamu?
Dle všeho křesťanství stále nezískalo jeho přízeň a o jeho steamu nemám ponětí, nicméně, není již "robotem", tedy, alespoň ne dle našeho zdejšího systému levelování profilů jednotlivých uživatelů.
Tasemnice: NN měl jsem tam napsaný že jsem Robot na baterky jak předpověděl Elder. Ale už jsem Dragon Priest (tím myslím samozřejmě lvly na fóru)
Ty jo, kdybys mi nahodil nějaký ty jeho screeny bylo by to fajn rád bych se na ta monstra trošku mrknul tak bys byl hodnej
Ty jo, kdybys mi nahodil nějaký ty jeho screeny bylo by to fajn rád bych se na ta monstra trošku mrknul tak bys byl hodnej
Jakmile narazím na další tak určitě.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.