Kdo se toho, probohy, bojí? Vždyť sedíte u POČÍTAČE, nejsme v pověrčivém středověku. Tasemničin argument je velmi dobrý. Ale i tak, kdyby to nakrásně byl hlas ze záhrobí, čeho se jako bojíte? Není to snad pěkné? Vidět že po smrti existence pokračuje a že se dokonce můžete ještě rozloučit?
Samozřejmě je tu i možnost, že je to nějaká zlá bytost, která Viviho jen využívá, resp. využívá náš zájem o něj. Třeba starý arménský zlý duch/démon - odtud onen jazyk... Možné je leccos, ale přijde mi zbytečné se zneklidňovat, dokud k tomu není pádný důvod.
Navíc, pamatujte - na "astrální" (říkejme jí třeba takto) rovině platí pravidlo, že vám nemůže ublížit nic, čemu to nedovolíte. Když se budete strachovat, jen se tím zlu otevřete, pokud by to skutečně bylo něco zlovolného a nadpřirozeného.
Ale snad je všem jasné, že zde jde s 95% pravděpodobností o nějakého šikulu s černým smyslem pro humor.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Věříte v boha?
Ne.
Takže NEvěříte v boha...
Ano.
Takže VEŘÍTE, že bůh není.
Skepse je prostě víra jako každá jiná. Věříš v neexistenci, kterou nemůžeš prokázat Všechno je to jen o úhlu pohledu. Jsem pro to, že by lidé měli mít otevřenou mysl (ale jak říká Dawkins - ne tak otevřenou, aby nám z hlavy vypadly mozky ).
Ale vím, že to byl spíš vtipný komentář, než vážně míněná poznámka. Stejně jsem to napsal, protože... no, protože jsem prostě chtěl
O víře v boha tu prosím nemluvte... Slovo bůh je podle mě hodně diskutabilní. Stejně tak nemluvme o skepsi. Už jen kvůli tomu, že tohle je téma o Vivim.
Nemohl jsem neotevřít. Zvlášť když v tom kecání o skepsi pokračujete v zapovězeném tématu
Skepse může být stejně tak vírou jako filozofickým zaměřením. Jedinec si z ní může udělat víru. Obvzlášť když ten jedinec rád všechno kriticky posuzuje a nikdy nedosáhne skutečného poznání
A teď už se přesuňte do nekonečné!
Mě nepřijde, že by se tu hlavně lidi něčeho báli, ale že naopak je to baví a doufají, že se něco stane...¨
I když je celkem jasný, že nejde o Viviho - Californie, armenština a proč by hlavně chodil sem ( vzhledem k aktivitě zde...). A bát? Proč? Má Vivi důvod tady něco někomu udělat? Pokud se mu eventuelně fakt něco stalo, tak může max hledat pomoc... a pochybujuu, že se mu někdo bojí pomoci
Upravil/a MortuusDominus dne 08.09.2013 16:30
No už mě nenapadá moc způsobů komunikace, ale snad bych mohl otázky položit znovu a odpovídal by na ně počtem svých kopií. Například 3 zobrazení znamená Ne a 4 Zobrazení Ano Mohl bych dát víc zobrazení, ale nevím jestli má tolik sil
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
@Ligos: No, on hlavně neměl vtipálek na co reagovat Ale pravda, co byste tu ještě chtěli vymyslet, že? Řekl bych, že 4FANské duchařině odzvonilo. A to mě to zrovna začínalo vážně zajímat.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.