čau lidi nevíte jak se mám zbavit úplně všech kouzel a mít jenom ty začátečnický ? nebo úplně všech to je jedno já sem dal omylem psb a mám všechny kouzla a to sem nechtěl.Pak mám ještě jeden dotaz máte někdo mod Better Vampires 6.31 ? jestli ano poradili by ste mě jak si mám odemykat ty schopnosti ? Předem děkuji čau
Upravil/a Diego dne 08.09.2013 14:26
Tak především - založit téma s názvem Potřebuji radu je naprosto nepřípustné. Příště prosím nazvi téma tak, aby při jeho přečtení bylo hned jasné, čeho se ta rada má týkat. Témata s názvy Pomoc, Potřebuji radu, Prosím poraďte... nikomu nic neřeknou...Vem si, kdyby se takto ptal každý. Tak tu máme několik témat s tímto nebo podobným názvem a pak se není čemu divit, že lidé, kteří chtějí poradit tu potřebnou radu nenajdou, i když odpověď tu už třeba je...
Za druhé, na módy a dotazy ohledně nich tu máme speciální sekci, takže co takhle směrovat tuto otázku tam?
A k otázce:
Co se týče kouzel, jejich seznam včetně kódu najdeš zde:http://www.uesp.n...rim:Spells - příkaz pro výmaz přes konzoli je pak takovýto: removespell <spell ID>
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.