Kurňa, ale teď už je to fakt nepříjemný i mě!
Uvítal bych co nejbližší odhalení téhle záhady... jen ať to není nic, co by dokázalo to, že Vivi fakt komunikuje ze záhrobí.
Fakt se bojim. Moc. A ne, nebudu tu čekat na 2,15... Už mi dohořívá svíčka, jsem totiž u tety a nějak předělávaj dvěře, takže lampička je moc velký světlo a vedle spí mimčo... tak radši jen čajová svíčka. A další nemam. A potmě čekat nebudu.
Ligos napsal:
Sorry, navzdory tomu, co jsem před chvílí napsal (i když pochybuji, že to někdo četl), musím ještě něco dodat (a obzvláště to patří Mikovi):
Pokud vás dokáže vyděsit toto, tak bych vás nechtěl zažít, jak přespáváte na starém hradě, kde není elektřina...
Ale už fakt končím, jak jsem řekl...
No u mě nejde tak o strach, jako že mi ta záhada začíná také lézt krkem
Ligos napsal:
Sorry, navzdory tomu, co jsem před chvílí napsal (i když pochybuji, že to někdo četl), musím ještě něco dodat (a obzvláště to patří Mikovi):
Pokud vás dokáže vyděsit toto, tak bych vás nechtěl zažít, jak přespáváte na starém hradě, kde není elektřina...
No nepřežil bych, tedy, při konverzaci na podobné téma by se o mě pokoušel infarkt... (předchozí post jsem četl. )
No, Rade, našel jsem ještě 1 svíčku, tak možná budu i nadále online.
Můžu ještě strašit? Vy jste náhodou neslyšeli ten příběh o někom kdo zemřel, ale přesto komunikoval přes chat? Myslím, že to někde bylo ale nedokážu si vzpomenout..
Jinak zkoušel jsem googlit, ale nic podobného jsem nenašel..
no teď jdu na seriál.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Mám pocit, že jsem něco takového četla o emailu ... ale myslím, že si taky někdo dělal legraci
EDIT: Hmmmm- taky ten článek jak na potvoru nemohu najít...
EDIT2: Tak 2:15 a nic, jen se tu mihl... (škoda, že jsem to nestihla přesně v těch jeho 2:15)
Upravil/a MortuusDominus dne 08.09.2013 03:40
Říkejte si co chcete, ale dle mýho se tahle záhada teprve začíná rozjíždět..
Jinak, i přes to že jsem milovník horůrků a podobně a do toho všeho mám ještě dost šílený druh humoru, nemám s tím nic společného to jen aby bylo jasno
Ligos napsal:
Přespávala jsem v opuštěném loveckém zámečku, jeskyni, starém vojenském řopíku a v nějakém opuštěném stavení hned u hřbitova. Elektřina nebyla samozřejmě nikde. Bunkr byl z toho nejhorší (prach, padající kousky ze stropu, blíže neidentifikovaní hlodavci, totální tma i během dne díky absenci oken atd.). Pochybuju, že hrad je horší, ale i tak mi to nepřipadá nijak zvlášť hardcore.
4fan: Mimochodem, řekněme, že by to byl hypoteticky skutečně duch (čemuž nevěřím). Existoval by důvod, aby psal v arménštině? Těžko. V arménštině bude psát leda někdo, kdo si tu z nás střílí, aby to písmo vypadalo co nejtajemněji.
Upravil/a Tasemnice dne 08.09.2013 11:20
@Tasemnice: Nějaké opuštěné stavení hned u hřbitova? Nebyla to márnice?
Ne, ale je fajn, že tě taková místa přitahují (teda alespoň předpokládám. Proč bys tam jinak přespávala, že? Z donucení asi těžko...) - protože mě také přitahují...
Co se týče vtipálka, plně s tebou souhlasím! (už jsem mu na stopě, ale pššt!)
Upravil/a Ligos dne 08.09.2013 11:27
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.