Tak Naga je Vivi na chatu a naklikávač ...Takže i ten, co napsal příspěvek tady....? ( a nakonec zjistíme, že pravidelně klonovaný Vivi ve fóru je taky tvoje prace žadný duch ... Naga hacker )
@MD: Ne, ne, já byl na chatu za Viviho jen jednou. Neodolal jsem. Jeho první zjevení každopádně není moje práce. Rozhodně bych někam nešel s tím, abych kamarádům z fóra v legraci vyhrožoval zabitím
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Wow, nečekala jsem, že se to zvrhne až takhle Také to vidím na víc lidí, kteří chtějí vidět reakce spolufóranů... A jsem hodně zvědavá, jak se nakonec vysvětlí Viviho zjevení
@Tasemnice: Já tipoval že to skončí se mnou a mým naklikáním, ale ouha - někdo je tu zjevně taky aktivní. Těší mě to, jen se bojím, že vysvětlení možná vůbec nepřijde.
EDIT: Nebyl to Diego...?
Upravil/a nagasadowcz dne 07.09.2013 21:11
No říkal jsem - když se nám neexistující účet rozpovídal, tak je čas, aby jsme ho vyzpovídali Připravte si otázky a od půlnoci mu je můžete pokládat, anebo jestli tu do té doby nebudete, tak je pošlete mě a já je sem v 00:00 dám
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
No, DUCH... Anebo Diego, Whirtos či SA. Anebo nějaký hacker. Anebo sám Vivi, který se teď z nás dělá p*del. Vyloučit se zatím nedá ani jedno, takže... MOHL TO BÝT KDOKOLI!
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.