@Rade: To taky udělal někdo jiný. Tady Vivi nijak nevyhrožuje. Pouze říká (tuším, že zas arménsky, teď jsem už zapomněl ): "Sbohem." To by klidně udělat mohli.
Hele, já naklikal příspěvky a byl druhým chatovým Vivim. Taky jsem nikomu nevyhrožoval - přinášel jsem ze záhrobí kamarádům varování.
Ovšem za Viviho se někdo vydával už přede mnou (přiznávám, že lézt na chat by mě nenapadlo), někdo se taky vydával za hRDLu a za SA. To musel tedy být někdo jiný a klidně i více lidí, než jen jeden jediný.
A pak tu máme Viviho tajemnou opětovnou aktivitu. To bude nejspíš někdo třetí, kdo je toho schopen.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Jé, hele Vivi ...
Tak pochybuji, že je skutečný...ale do účtu by mu neměl lézt nikdo, to už je zneužívání pravomocí snad, ne? ( a předpokládám, že nikdo takový tady snad není... ) Ještě že by ho nikdo hacknul....? Nepravděpodobné. Nebo byl Viviho účet zrušen?
@MD: No právě, Viviho účet už není. Tuším, že dostal permanentní BAN. To taky vidíš na způsobu, jakým je vlevo od jeho příspěvku napsán jeho nick... Uznávám, že toto už je skutečně divné a poprvé mě začíná skutečně zajímat, kdo za tímto konkrétním činem stojí.
@Mahoney: No jo, ale tam je vše prostě objasnitelné. Zato tohle je složitější. Vážně by mě zajímalo kdo to... Ne, vlastně ne. Je mi šumák KDO to byl. Zajímá mě JAK to udělal
@Rade: Co sis nadrobil, to si vypiješ do hořkého dna
EDIT: @MD: Dostal ho až potom, co začali problémy s jeho účtem. Nejdříve byl zbaven statutu moda a pak zabanován. SA, pokud vím, doufal, že se tu pak přestane zjevovat jeho nick. Jak vidíte, nevyšlo to.
Upravil/a nagasadowcz dne 07.09.2013 15:49
No dnes - jelikož se Vivi konečně projevil mu můžete klást otázky. Můžete si je připravit již teď (raději tam dejte i překlad do arménštiny ) A v 00:00 je tu můžete začít zveřejňovat.
M: Vyvolávání na chatu necháme na jindy
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Tak tohle si fakt nepamatuju
Každopádně k naklikání 666 se už někdo přiznal, na tom chatu mi přijhde že tam straší každou chvíli někdo jinej a nepřiznaj se, ale teď je hlavní otázkou jak sem mohl Vivi odpovědět a to, že opravdu duplikoval své jméno, jak bylo žádáno..
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
No upřímně je to trochu podezřelé. Odejdeš s tím, že tě zajímá, jestli se ještě někdy objeví. O pár sekund se Vivi skutečně objeví a má úplně stejnou barvu. Všichni si tam z něho/tebe dělají srandu a on okamžitě zmizí taky. To je ....zvláštní
Upravil/a Parrot dne 07.09.2013 17:31
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.