PumpkinBoss napsal:
Takže jsem tedy taky vytvořil pro tuhle příležitost "dárek" .. vlastně ony to jsou dárky
DÁRKY
Wole ten song u toho (nemyslim ten první ale a ten druhej) to je ze Skyrimu či Sacredu ??? Si to už pletu
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Naga: jsem moc rada, ze se ti libilo, ja z toho ted nicmene nejsem schopna usnout Sakra. Jako myslenka pekna, ale taky v jejim zrealizovani mohli byt trochu mene kreativni...
Don't hug me I'm scared jsem viděl někdy před prázdninami ve spojení s Kids/Youtubers reacts to... Ve chvíli, kdy se to zvrtlo jsem byl lehce rozpačitej, ale konec mě rozesmál
No, mám problém se občas chytnout v diskuzi, vzhledem k tomu, jak rychle se sune dopředu Ale pamatuju si, že mě naposledy odradila diskuze o biologovi. A věřte mi, já si s biologií moc netykám
Navíc tenhle týden byl vcelku náročný, učitelé to tentokrát rozjeli ze začátku na tvrdo + jsem si ještě vybral školu, na kterou bych se nejspíš primárně chtěl dostat.
@Whirt: Tak k tomu poslednímu gratuluju a k tomu ostatnímu přeju hodně štěstí. Jelikož pro Viviho si Rade vymyslel úkol, který nemá žádný vtipálek možnost splnit za něj, nic mě tu nedrží (poněvadž se nic nestane) a jdu si tedy pustit japonský horor Ju-on: The Grudge. Snad to bude opravdu děsivé
Dobrou noc a tchüsste.
Upravil/a Ligos dne 07.09.2013 09:10
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
@Whirt: Tak k tomu poslednímu gratuluju a k tomu ostatnímu přeju hodně štěstí. Jelikož pro Viviho si Rade vymyslel úkol, který nemá žádný vtipálek možnost splnit za něj, nic mě tu nedrží (poněvadž se nic nestane) a jdu si tedy pustit japonský horor Ju-on: The Grudge. Snad to bude opravdu děsivé
Dobrou noc a tchüsste.
Takže jsi to přece jen naklikal ty, viď? Vzhledem k tomu, že ses mě ptal, jestli budu naštvaný, až zjistím, kdo to byl.... A nyní tohle....
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.