MD - díky za přivzdělání.
Každopádně to vypadá, že jsem právě rozpoutal nové šílenství. Brzy o tom budou psát na paranormal blogu podobně jako o Slendermanovi
Tohle musím zařadit do té povídky. Právě se rodí nová legenda...
Upravil/a Lord Rade dne 06.09.2013 16:29
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Hele, jsem po noční a teď jsem vstával. Každopádně během noční jsem to tu po očku sledoval a příspěvky skutečně radikálně stouply (nevím, jestli to někdo naklikal, sledoval jsem jen počet shlédnutí a do tématu jsem nelezl - až když těch příspěvků bylo najednou přes 600)
Mno, vzhledem k tomu, že v noci tu aktivita není bůhvíjaká, tak mě to zarazilo...
Upravil/a Ligos dne 06.09.2013 16:54
No já to tu pozoroval do dvou, pak jsem šel spát s tím, že nic nebude a divil jsem se, že si nikdo ani srandu nedělá a ráno vidím tohle. Dle toho to po pár minutách mého odchodu začalo.. a 666 vidělo dost lidí, takže se to na tom čísle muselo nějak zastavit, protože není možný aby to nikdo ze zvědavosti nezobrazil...
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Někdo to beztak naklikal a teď si z vás na chatu dělá p*del. Otázka je, jestli za tím stojí jeden člověk, nebo lidí vícero, nebo jestli to z recese nedělá sám Rade. Jdu na ten chat kouknout (ale asi už tam není, co? )
Mimochodem, jsem zvědav, co vymyslíš dnes večer.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
docela sranda....
Ale nemyslím si že by to byl sám Rade... pač by mu muselo být celkem jasný, že by podezření padlo prvně a hlavně na něj. Stejně tak tomu kdo to naklikal...
Pošlete pls, někdo heslo na ten chat, ať se pobavím
Upravil/a MortuusDominus dne 06.09.2013 19:16
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.