Dnes se nám ztratil pejsek Takže u nás doma velmi pochmurná nálada... Proto sedím tady a snažím se myslet na něco jiného..."I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
nj, ale on je velice starý a neoplývá inteligencí. Proto se tolik bojíme. Ale přesto doufám, že to snad dobře dopadne... Určitě dám vědět.
Nejste někdo náhodou ze Šlapanic u Brna? "I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
Juj, hodně štěstí... nám jednou zmizel náš samojed, ještě jako štěňátko, měli jsme ho tehdy doma asi týden. Nakonec jsme ho našli na vodítku jednoho romského spoluobčana. Asi ho chtěl jako kožešinové zviřátko, ale dostali jsme ho zpátky. Tehdy to byl jediný samojed ve městě, tak nás nemohl okecat tím, že je jeho.
Ale řekla bych, že návrat starého psa je pravděpodobnější než štěněte, přece jenom svůj domov zná už spoustu let a určitě trefí
...
Tak, článek vyřešen. Po dvou hodinách šmejdění internetem a učebnicemi helmintologie aniž bych našla jediný náznak toho, co potřebuju, jsem se rozhodla, že ten článek je perfektní i bez vylepšováků. Snad to vydavatelé toho sborníku uvidí stejně
Mikie, Mozart tentokrát neuspěl.
Děkuji všem za podporu! Vážím si toho.
Nejvíce asi naštve, když se u hledání dovíte, že jej sousedka viděla o pěti hodinách (v podvečer) a prostě nemohla psa, kterého zná a ví, že ho nikdy nepouštíme jen tak, dát domů nebo za branku nebo aspoň zavolat!! S babčou mluví každý den, ale přejít chodník a říct ji, že se po ulici potuluje Ben, to ne!! A stejně tak kdokoliv z naší ulice...
Mike:
Upravil/a PrincessLeia dne 02.09.2013 22:55
"I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
@Leia: Tak přeju hodně štěstí, aby se vám hafan vrátil. Jestli si správně pamatuju, jsi jedna z lidí, u kterých by mohla pomoct modlitba. Inu, do toho. Já fanda na modlení nejsem, tak budu aspoň držet palce
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
PrincessLeia - A sakra Zkus někde po městě vylepit "letáky" ( nejlíp i s odměnou, lidi na to slyšej ). Poptat se v útulku, eventuelně se s nimi domluvit, zda by tě kontaktovali, pokud se k nim dostane. Možná i zkusit městský rozhlas ( v našem městě hlásili věčně o ztrátách) A městskou policii, ať pomáhaj a chráněj Snad se zadaří
To je mi ale překvapení! Zdravím. Já jsem právě nabalená a chystám se na výpravu po okolí hledat Beníka, tak držte palce. I když si od toho moc neslibuji.
Nagu, díky za včerejší povzbuzení. Modlitba byla, ano Doufám, že bude proto v pořádku.
EDIT: Beník už je domaa!
Upravil/a PrincessLeia dne 03.09.2013 09:53
"I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
Čínštinu jsem zrušil a vzal si místo ní pokračování ruštiny. Přeci jen je to jistější A hlavně, když už jsem tu ruštinu načal...
No a jinak zajímavě vypadá ikonografie a základy tlumočnické praxe. No a povinné jsou pro mě zajímavé nebo zábavné všechny (literatura, morfo-syntax, americká studia a praktická cvičení). Ještě taková příjemná oddechovka bude seminář o Harrym Potterovi, poslech s porozuměním a hry v jazykovém prostředí. Takže prostě další kvalitní rok přede mnou
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.