Dobrý večer, hlásím problém s datadiskem.
Mám Skyrim: Legendary Edition, tedy i všechny tři datadisky. Instalace byla snadná a na moutě rychlá, ale o to teď nejde. Když jsem se rozhodl, že si koupím nějaké pozemky (Hearthfire), nastal problém.
Neměl jsem problém stát se zemanem v žádném ze tří měst (Falkreath, Morthal, Dawnstar), ale zároveň jsem u žádného z jarlů či jejich pomocníků neměl možnost si parcely zakoupit, prostě nic. U jarla Dawnstar se mi nezobrazuje dokonce ani jedno okénko pro konverzaci. Pokusil jsem se to řešit různými způsoby, co jsem našel, stejně jako sepíšu pár faktů, které by k tomu mohly vést, k tomuto problému.
◘ mám dokončenou linii úkolů Bouřných Hávů
◘ jsem členem Temného Bratrstva a úspěšně jsem zabil stewarda ve Falkreathu - Helvarda
♦ udělal jsem snad každý misc quest, co ve městech šel
♦ pomocí "příkazového řádku" jsem s si každým jarlem a všemi okolo něj zlepšil reputaci (setrelationshiprank)
... a problém přetrvává. Dočetl jsem se, že ke mně má přijít kurýr se zprávou, že jsou snad nějaké domy volné. Pokud se pamatuju, nestalo se tak. Také že snad potřebuji splnit pár Radiant questů, žel bohu nevím jakých.
Pokud se najde někdo, kdo tomuto problému čelil či nějaký zkušený pardál, budu velice rád. Byl bych to byl už přeinstaloval, ale mám tam nahráno kolem 100 hodin a to přece jen trošku zamrzí. Děkuju!
"I am the man who walks alone."
[Fear of The Dark, Iron Maiden]
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.