WOW sotva přišel Parrot tak tu všichni něják jedou né???
Dvě stránky za pár hodin většinou to jsou dvě stránky za dva dny
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
METTALIC napsal:
Asi mám nějaké blahodárné účinky
Hele, mám problém. Svítí mi modře oči. Jako Draughům. Nic na to nejde použít. Žádný lék, žádný sexchange, prostě nic. Jsem z toho zoufalý. Nevíte co s tím? METTALICU! Ty máš skvělé nápady! Teď by se mi jeden hodil, kamaráde
Upravil/a Parrot dne 27.08.2013 19:18
Ligos napsal:
Tý hele, a co ta moje rada (včera, nebo kdy to vlastně bylo ses na to ptala), že věci do vitrín lze takto ukládat? To ti nepřišlo... ehm... divné?
A věříš, že přišlo? Já myslela, že to tam třeba musím nějak upustit, či tak podobně a tobě už jsem to rozmlouvat nechtěla, když jsem si myslela, že jsi tak schopný
Tasemnice napsal:
Leia: Ona tě ta euforie přejde, až zjistíš, že poté, co strávíš hodinu vyzdobováním domu různými předměty, se ti všechny ty věci zase automaticky rozhází, když do domu znovu vstoupíš
Vážně? Tak to už se vidím, jak nadávám Jsem hrozný puntičkář a věřím, že toto jistě zakusím To je pravda, výzdoba domu! Vždy jsem si říkala, jak je na nic, že si nemohu na poličky nic dát... Heuréka!
Mike - jj, promiň, na to jsem neodpověděla. Hele, mám z toho zhlédnutí šptné vzpomínky. Všechny ty nechutné a přehnaně naturální nerealistické scény a šílené chování všech vyskytujících se postav filmu. Prostě se mi z toho protáčel žaludek a to je dost pádný důvod film nemít v oblibě "I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
METTALIC napsal:
Asi mám nějaké blahodárné účinky
Hele, mám problém. Svítí mi modře oči. Jako Draughům. Nic na to nejde použít. Žádný lék, žádný sexchange, prostě nic. Jsem z toho zoufalý. Nevíte co s tím? METTALICU! Ty máš skvělé nápady! Teď by se mi jeden hodil, kamaráde
Mělo by fungovat Nezkoušel jsem to ale všichni říkají že to funguje
YT návod
Upravil/a METTALIC dne 27.08.2013 19:23
EDIT: A funguje to! Hurá! Právě jsem si tě připsal na můj seznam oblíbených uživatelů tohoto fóra. Moc jsi mi pomohl. Díky
Upravil/a Parrot dne 27.08.2013 19:29
Naga: CO growli už si zkoušel kdyžtak pak nějaké nahraj a někam uploadni.
Princess Leia: Vím jak se cítíš. Já jsem věděl že to jde ale nevěděl jak a pak když jsem přišel že se musí podržet "E", najednou byli mrtvoli s hlavou v krbu atd....
Mike:
Jolanda
4fan: No tak koukám že všichni hrajou Skyrim a já jsem mimo Mainstream No musím znova zahrát. Konečně jsem si promazal seznam módů aby mi hra nepadala v určitých oblastech Nainstaloval úžasnej mód kde mě může zabít i počasí a rozehrál novou postavu mám tam lesbický vztah, dawnguard a málo questů splněných a nahrál jsem to asi měsíc
U toho Krause, že mu nebylo trapně? Celý publikum z něho řvalo smíchy, pak ta lékařka vedle něj byla úplně v rozpacích... co je ten člověk vlastně zač??
Parrot napsal:
U toho Krause, že mu nebylo trapně? Celý publikum z něho řvalo smíchy, pak ta lékařka vedle něj byla úplně v rozpacích... co je ten člověk vlastně zač??
Mystický guru který umí rozvášnit i ty největší dračice svým Bubnovacím stylem a zpěvem.
@Diego: Ano, taky si všímám, že Whirova a Mikeova kampaň za oldfashioned conversation funguje. A jsem rád. Na chat chodím fakt výjimečně. Teď je tu to zdravé jádro a jde to tak nějak akorát. Však on zas chat přejde do vedení, až tu toho prostě bude moc a moc rychle.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.