Tak snad nevadí, že zakládám nové téma. Říkám si, že tohle by se mohlo hodit i někomu dalšímu
Jde o to, že jsem v Soltheimu, v Havraní skále a v tom dole, který je zde vytěžený. Chtěla jsem pomoci tomu starému horníkovi, co hledal pravdu o svém dědečkovi. Deník jsem našla, tělo samosebou také a nyní jsem před kamennými dveřmi, kterými pulzuje jakási energie. Vím, že se do nich pro otevření musím mlátit tím mečem, co jsem našla u dědečka, ale vůbec netuším na jakém principu. Už se mi s deskami podařilo 4x posunout, ale vůbec netuším jak a u těch posledních dvou pohybech již takové štěstí nemám. Nemohl by mi někdo poradit, kdy mám do těch šutrů tzv. třísknout? Zkoušela jsem to v různou dobu zhasínání a rozsvěcování, ale nepřišla jsem na nic a už začínám přicházet o nervy
Díky Tasemnice a díky i tobě JC Tak žádám nějakého moderátora o prominutí a vymazání
Upravil/a PrincessLeia dne 25.08.2013 22:18
"I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.