Som ani nevěděl že má Diego v podpisu Pana Kýválka Můj oblíbenej robot.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Našla jsem asi dva dny zpět u silnic žábu, rvalo mi to duši, tak jsem si jí rovnou vzala dom..
Typuji to na ropuchu, ale má to teprve zhruba centimetr a půl , tak uvidíme, jak se vybarví a co z mi z toho nakonec vyroste a v co se promění ( ještě sem tomu hudlana ale nedávala )
tenhle obrázek to vystihuje i velikostně
Mimochodem, to teda bylo video .... asi kouknu po dalších
Upravil/a MortuusDominus dne 23.08.2013 01:44
Dámy a pánové, tak teď se mi stala velice srandovní věc . Chtěl jsem jít ještě na půl hodinky do posilovny, rád tam chodím v noci kdy je tam klid a nikdo mě neruší. Jenže, jsou zaseklé dvěře od paneláku, a když říkám zaseklé, tak zaseklé, což je vážně prča, protože další dva lidi se taky nemohli dostat ven a vůbec nevíme jak to uděláme tak či onak, jsem zvědav jak se to vyřeší.. to je den ty jo
Jinak, já teď koukám znova na A Nightmare on Elm Street a zatím se mi to dost líbí. Podstatně víc než prvně. Jak to vidím, tak vždy, když poprvé nějaký film uvidím s kamarádem/kamarády, bude třeba si ho pak pustit znova, aby z toho byl ten správný požitek. Tedy krom kina, kde jsme zticha, nekecáme a film nekomentujeme, to je jiná.
EDIT: Zítra jdu na Kick-Ass 2. Jedničku žeru, tak se těším. Snad nezklame.
Upravil/a nagasadowcz dne 23.08.2013 02:31
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.